Vise dulci și un somn sănătos: acesta este cuibul pentru dormit Cocoonababy®

Vise dulci, un somn sănătos și o creștere corectă – și despre asta este cuibul pentru dormit Cocoonababy® de la marca franceză Red Castle. Unicul cuib reprezintă un accesoriu neobișnuit care, urează bun venit bebelușilor cu dragoste și fără șoc în această lume mare. Urați-i și dumneavoastră bun venit noului accesoriu care vine direct din Franța. 

Povestea cuibul pentru dormit Cocoonababy® a început să se scrie acum zeci de ani în spitalul Nord  din orașul franțuzesc Marseille. Cuibul patentat pentru dormit Cocoonababy® propus în centrul medical, va ajunge și la dumneavoastră datorită mărcii franceze Red Castle. Va aduce bebelușului nu doar un somn lung și dulce dar și un somn care asigură o dezvoltare corectă și după naștere.

Hniezdo cocoonababy mamicka

S-a născut idea

Cuib pentru dormit Cocoonababy® nu s-a creat de la o zi la alta dar nici de la o săptămână la alta. Pentru apariția acestuia, în anul 1995 a avut grijă un pediatru fizioterapeut Danièle Salducci însă, la apariție au condus zeci de ani de cercetări și observații pe câmpul medicinei. Prima idee pentru crearea unui asemenea cuib s-a născut în momentul observării bebelușilor și a nevoilor acestora. Fizioterapeutei Danièle Salducci i-a venit o idee în cap pentru crearea saltelelor speciale care, ar permite bebelușilor să aibă mișcări asemănătoare sau aceleași ca în burtica mămicii lor. Bineînțeles cuibul astfel creat un a fost în totalitate stabil și un a fost destinat pentru uzul casnic.

Primul pas care a condus la crearea cuibului așa cum îl cunoaștem astăzi a fost examinarea medicală determinând poziția unui copil născut prenatal pentru care a fost cuibul destinat inițial. Medicii au ținut cont de absolut totul începând de la funcțiile inimii, oxigenarea, respirația prin tiparele de somn până la nivelul de stres a bebelușilor. Al doilea pas a fost cercetarea posturală în timpul căreia experții au urmărit poziția bebelușului în somn și, pe baza acestuia, au încercat să creeze cât mai mult posibil un cuib care ar imita perfect poziția copilului în uter. Echipa de experți, condusă de Danièl Salducci, curând a ajuns la concluzia că, cuibul de dormit astfel creat nu ajută numai copiilor născuți prematur, dar și bebelușilor care au fost purtați corespunzător. Și de la aceasta a fost doar un pas la cooperarea cu renumita marcă Red Castle.

Miracolul numit somnul

Cuibul pentru dormit Cocoonababy® imită perfect poziția bebelușului în burtica mămicii datorită căruia aduce copiilor un somn adânc, liniștit și neîntrerupt. Copilașul se simte în cuib în siguranță și asta datorită formei ergonomice și a marginii ridicate de la cuib care, nu permite bebelușilor să se rostogolească pe burtică. Margini înalte și moi înconjoară bebelușul și îl ajută să se mențină într-o poziție semi-fetală, reducând riscul de trezire cu Moro reflex. Bebelușul se poate mișca în cuib cu mânuțele și capul la fel cum a făcut acest lucru în făt, dar nu mai mult, și se simte în siguranță și atunci când mămica nu este lângă el. Cu aceste mișcări blânde se minimalizează riscul formării capului plat și se asigură dezvoltarea corectă neuro-motorică a copilului.

În cuibul Cocoonababy® bebelușii stau pe spate în orice moment, la care înclinația la 20 ° a cuibului ajută nu numai la eliminarea refluxului și colicilor dar, de asemenea, ajută la dezvoltarea corespunzătoare a șoldurilor, umerilor și de asemenea a genunchilor. Înclinația cuibului nu este deloc întâmplătoare și datorită acesteia bebelușul înainte de somn dar și imediat după trezire poate studia mânuțele sale și mai târziu și jucăria pe care o ține în ele prin care se va asigura dezvoltarea abilităților motorii fine. Copilașul pus în cuibul Cocoonababy® niciodată nu se uită direct în tavan, astfel acest cuib pentru dormit diferă de pătuț. Bebelușii în acest cuib sunt în interacțiune directă și imediată cu părinții lor și nu se simt nici la scurt timp după trezire abandonați.

Hniezdo cocoonababy spanok

Dezvoltarea corectă imediat de la naștere

Cuibul Cocoonababy® îl va însoții pe copilașul dumneavoastră în timpul somnului imediat de la naștere. Datorită faptului că a fost conceput în primul rând pentru copii născuți prenatal, puteți pune în siguranță în acesta și un bebeluș cu o greutate de 2800 g. În cuibul pentru dormit Red Castle puteți pune copilașii fără grijă imediat după naștere, prin care le veți ura bun venit pe lume cu dragoste și fără șoc de spații mari și deschise. Incapacitatea de a se întoarce în cuib poate provoca, la prima vedere, la părinți un sentiment de neputință, dar bebelușii nou-născuți iubesc sentimentul de anxietate deoarece se simt ca în burtica mamei lor. Cuibul pentru dormit din atelierul Red Castle îl puteți folosii și la trei sau patru luni după naștere când bebelușul va începe să se întoarcă singur.

Trecerea copilașului din burtică în lumea mare va fi datorită cuibului Cocoonababy® fără probleme și plin de dragoste. De acest lucru va avea grijă nu doar forma cuibului ci și materialul acestuia. Copilașul în timpul somnului stă pe o saltea de calitate care se compune din două straturi. Primul strat este creat din spumă moale care intră în contact cu capul copilașului și al doilea, stratul de jos, oferă bebelușului sprijin și un confort optimal. Salteaua cuibului îndeplinește toate criteriile de siguranță și se poate lăuda cu un certificat Certipur® care garantează faptul că, cuibul pentru dormit este fabricat în conformitate cu standardele foarte ridicate de siguranță, igienă și de mediu.

O să vă aduceți în curând din maternitate bebelușul pe care doriți să-l cuprindeți cu dragoste? Cuibul pentru dormit Cocoonababy® care este rezultatul cercetărilor a zeci de ani vă va ajuta să întâmpinați bebelușul pe această lume cu dragoste și fără stres. Oferiți-i micuțului dumneavoastră un somn dulce și nederanjat de care are nevoie pentru dezvoltarea sa sănătoasă.