Sprijin organizația umanitară MAGNA

Toți copiii din lume doresc să se joace. Cu toate acestea, unele părți ale lumii, nu sunt atât de vesele pentru viața celor mici. MAGNA este o organizație umanitară care salvează viața copiilor în părțile vulnerabile ale lumii. Zilnic tratează copiii și familiile lor, luptă împotriva malnutriției și vaccinează copiii, în cazul în care rujeola sau meningita reprezintă o amenințare pentru viață. Femeilor însărcinate le oferă îngrijire antenatală sau postnatală și se bucură anual de mii de nașteri care, datorită unor condiții bune de igienă se termină cu o îmbrățișare fericită.

MAGNA operează în țările în care este o disponibilitate redusă de îngrijire a sănătății, în țările afectate de catastrofe naturale și crize umanitare. Colaborează cu medici și cadre medicale nu doar din Slovacia, dar și din diferite tări. La nivel mondial aceasta are peste 500 de proiecte. În cei 15 ani de existență, Magna a oferit ajutor medical în patru continente - în țări precum Nepal, Sudanul de Sud, Kenya, Republica Democratică Congo, Cambodgia, Myanmar, Vietnam, Filipine, Haiti, Nicaragua, India, Croația, Liban și Siria.

Deoarece soarta copiilor vulnerabili nu este deloc indiferentă, ne-am decis să ne alăturăm acestei organizații umanitare care oferă asistență medicală și socială copiilor și familiilor în zonele nefavorabile ale lumii. E-shopul JucariiTeddies.ro a ales-o pentru activitățile sale de succes, entuziasm și transparență - organizația utilizează până la 93 % din suma contribuțiilor pentru proiectele specifice. Acest lucru înseamnă că 93 de cenți din fiecare € merg la ajutorul copiilor și doar 7 cenți la operațiunile de administrare și de strângere de fonduri.

Prin cumpărarea jucăriilor de pe e-shopul nostru, dăruiți o șansă la viață copiilor a căror viața până în momentul de față s-a dovedit a nu fi una foarte fericită. Printr-o singură cumpărare veți face astfel o bucurie dublă. Sprijinul nostru comun va ajuta copiii din țările din lumea a treia la asigurarea tuturor nevoilor pentru un început sănătos și de succes în viață, de la îngrijirea sănătății la educație sau alimentație corespunzătoare

Cum puteți contribui?

Comandați o jucărie în magazinul nostru online de jucării și în ultima etapă a comenzii dvs., înainte de finalizarea comenzii, selectați opțiunea rotunjiți suma comenzii. Diferență rotundă a sumei și valoarea comenzii va trece integral în contul organizației umanitare MAGNA. Deveniți și dvs. un salvator MAGNA.

Magna