De ce să cumpărați din magazinul online JucariiTeddies.ro?

Magazinul online JucariiTeddies.ro oferă o gamă largă de jucării de calitate pentru copii, chiar și celor nou născuți. Dar nu acesta este singurul motiv pentru care mamele ne aleg pe noi.

Magazin online recomandat de cumpărători

Sute de cumpărători au evoluat pozitiv serviciile noastre pe pagina web Compari.ro și pe site-urile sociale. Citiți opiniile și decideți dvs. Ați comandat deja de la noi? Lăsați un comentariu cu opinia și experiența dvs. pe pagina noastră Facebook sau pe Magazin JucariiTeddies.ro

Livrare rapidă

Aproximativ 95% din gama noastră de produse se găsesc în depozitul nostru. Dacă efectuați o comandă până la ora 15.00 în zile lucrătoare, noi vă livrăm coletul următoarea zi lucrătoare. Dacă comanda dvs. este efectuată după ora menționată sau în weekend, sau într-o zi de sărbătoare, coletul se livrează în următoarea zi lucrătoare. Partenerul nostru este curieratul GLS. Pe pagina lor web puteți urmări unde se află coletul. Mai multe informații găsiți la sectiunea livrare sau plată.

Jucării sigure și de calitate

Pe pagina noastră web găsiți jucării de calitate de la producători europeni renumiți. Suntem atenți ca jucăriile noastre comercializate pe pagina web JucariiTeddies.ro, să dispună de actele necesare și de certificate de siguranță. Cel mai important este certificatul CE, care dovedește că jucăria respectă normele europene. Și certificatul GS este foarte important. Acesta se acordă produselor testate individual. În țările europene nu este obligatoriu un astfel de certificat, dar reprezintă o calitate superioară.

Smoby

Smoby este un producător de jucării francez popular. În gama lor largă de produse găsiți jucării de grădină cu protecție UV, cum ar fi căsuțe de joacă, tobogane, leagăne, cățărătoare, măsuțe de picnic sau nisipare. Dar mai găsiți și babytaxi-uri de calitate, triciclete sau trotinete. Au devenit populare și bucătăriile de jucărie sau jocurile de societate.

smarTrike

SmarTrike este pe primul loc pe plan mondial în fabricarea și vânzarea tricicletelor. În fiecare an obține locul I. în categoria concursurilor mondiale. SmarTrike în afară de triciclete și babytaxi-uri mai fabrică și produse și accesorii pt. bebeluși sub denumirea toTs.

Janod

Producătorul Janod se specializează pe jucăriile din lemn. Jucăriile unice al atelierului francez, sunt fabricate din material de calitate din lemn și au culori, care nu dăunează sănătății. Căluțul leagăn sau trenulețul din lemn va vrăji atât pe cei mici cât și pe cei mari. În oferta lor găsiți bucătării din jucărie, jocuri de societate și jocuri de construit. Jucăriile Janod dețin certificatul FSC, ceea ce înseamnă că lemnul utilizat la producție provine din păduri gestionate.

Kaloo

Producătorul francez Kaloo, fabrică jucării pufoase pentru cei mici. Bebelușii vor îndrăgii jucăriile pentru alint, zornăitoarele, jucăriile dentiție și animăluțele din pluș. Jucărille au fost destinate pentru dezvoltarea simțurilor celor mai mici copii.

BIG

Producătorul german BIG acordă atenție deosebită calității și siguranței în cursul producției. Corespund condițiilor europene și germane stricte. Producătorul oferă garanție pe 3 ani. Mămicile eco în mod sigur se bucură de faptul că produsele BIG nu produc deșeuri plastice. Produsele deteriorate se refolosesc la fabricarea jucăriilor noi. Jucăriile au filtru UV.

Écoiffier

În oferta producătorului francez Ecoiffier, găsiți bucătării de jucărie de cea mai bună calitate, jucării pentru nisip, jucării de construit sau bancuri de lucru. Mândria firmei este atitudinea ecologică. Refolosesc materialele iar la tipărire folosesc vopsea economică. Ecoiffier fabrică jucării, care dezvoltă abilitățile motrice a copiilor, se concentrează pe dezvoltarea socială și sufletească a copiilor.

Educa

Producătorul francez Educa se specializează pe producția jucăriilor educative și a puzzle-urilor. Materialele folosite la producție sunt de rezistență înaltă. Au certificate FSC și PEFC, ceea ce înseamnă ,că  lemnul folosit la producție provine din păduri gestionate iar procedura de fabricare nu este dăunător mediului.