Ghid de cumpărare

Dragi cumpărători!

Pentru o navigare mai bună și pentru cumpărături mai rapide, v-am pregătit acest ghid de cumpărături. Aici găsiți instrucțiunile de căutare a produsului, crearea și trimiterea unei comenzi, dar și procedura în cazul unei reclamații sau la renunțarea la contract. Pentru o navigare mai rapidă, dați click pe categoria cu tematica potrivită.

Cum comandăm produsul?

Jucăriile pot fi comandate foarte simplu, prin mai multe feluri:

  • pe pagina web a magazinului online JucariiTeddies.ro,
  • prin e-mail: info@jucariiteddies.ro,
  • telefonic: pe n.r.-ul de telefon: 00 4 0771 689 578,
  • prin sms: 00 4 0771 689 578.

Dacă doriți să comandați un produs de pe pagina noastră web, v-am pregătit un ghid simplu, care vă va ajută, cum să efectuați o comandă prin câțiva pași.

Cum căutăm produsul

Puteți selecta un produs din magazinul nostru online pe baza categoriei, după vârsta copilului, după producător sau pe baza unui motiv de poveste. Dacă aveți o idee, ce  anume doriți să cumpărați, bazați-vă pe căutarea după numele sau tipul jucăriei.

Căutați cadou pentru o zi de naștere sau da Crăciun? Inspirați-vă din articolele noastre, unde puteți găsi diferite sfaturi pentru cadouri, fie pentru băieți sau pentru fete. Sau urmăriți ofertele noastre actuale.

Nu vă puteți decide? Contactați-ne, vă vom ajuta cu mare drag!

Ne puteți contacta la nr. de telefon 00 4 0771 689 578, pe e-mail info@jucariiteddies.ro sau să ne contactați pe pagina noastră de Facebook Magazin JucariiTeddies.ro.

De ce să creăm un cont utilizator

Înregistrarea în magazinul nostru online, durează doar câteva secunde, accelerând și simplificând considerabil procedura de comandă în prezent și în viitor. Pentru înregistrare apăsați butonul din colțul drept: ”Intră în cont/ Înregistrare” și completați datele Dvs. Acestea vor fi folosite în procedura de lansare a comenzii, la completarea facturii și a chitanței. Datele Dvs. personale sunt în siguranță la noi. Respectăm și protejăm datele dvs. personală. Informațiile confidențiale nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți.

Înregistrarea nu este obligatorie pentru a efectua o comandă, însă puteți economisi timp la următoarea comandă.

În același timp, veți fi informați despre reducerile curente, cadourile la cumpărături și produsele noi.

Cum ne logăm

Pentru logare, apăsați butonul de meniu ”Înregistrare/Log-in” din partea dreaptă a paginii. Introduceți numele de înregistrare și parola, după care apăsați butonul de logare. Puteți să vă logați și pe parcursul efectuării comenzii la secțiunea Informații suplimentare.

Cum putem primi cupon de reducere

Puteți să-l obțineți urmărind magazinul nostru online sau prin Facebook. Valabilitatea cuponului depinde de ofertă. Dacă aveți întrebări, contactați-ne pe pagina noastră de Facebook Magazin JucariiTeddies.ro.

Cum validăm cuponul de reducere

Codul de reducere se introduce la crearea comenzii și poate fi utilizat o singură dată. Codul de reducere este considerat a fi utilizat numai atunci când comanda este trimisă spre procesare. Veți introduce cuponul de reducere în primul pas al comenzii dvs.

Cum verificăm dacă un produs este sau nu pe stoc

La apariția produsului puteți verifica dacă produsul respectiv se află sau nu pe stoc. Sunt cazuri speciale, de exemplu în perioada sărbătorilor, înainte de Crăciun, când mai mulți cumpărători doresc să achiziționeze un produs anume și stocul se epuizează. Dacă doriți să vă asigurați dacă un produs se află sau nu pe stoc, puteți suna la nr. de telefon 00 4 0771 689 578.

Cum plătim

În magazinul nostru online, puteți plăti cu plată prin virament bancar sau în numerar / plată ramburs. Modul de plată poate fi ales la efectuarea comenzii, unde tariful poștal se calculează automat.

Alegerea produsului

Căutați jucării pentru fetițe sau băieți? Vă ajutăm cu drag, deoarece suntem experți în lumea copiilor. La noi găsiți jucării ideale pe tot parcursul anului, cum ar fi: tobogane, căsuțe de joacă, triciclete, babytaxi-uri, bucătării de jucărie, jocuri de construit și multe altele, cu care copiii se pot juca atât în aer liber cât și în spații închise. Căutați cadou pentru o zi de naștere, sau de Crăciun? Sunați-ne la nr. de telefon 00 4 0771 689 578 , trimiteți-ne e-mail pe adresa info@jucariiteddies.ro sau contactați-ne pe pagina noastră de Facebook Magazin JucariiTeddies.ro.  Vă vom ajuta cu mare drag să alegeți jucăria potrivită!

Soldare produse

Tot timpul încercăm să oferim jucării de calitate la prețuri avantajoase. Tocmai din acest motiv, la noi mereu găsiți oferte atractive. Doriți să oferiți bucurie copilului dvs.? Vedeți ofertele noastre actuale.

Sfaturile noastre

Alegerea cadoului de Crăciun sau pentru ziua de naștere, nu este deloc ușoară De aceea v-am pregătit câteva sfaturi de cadouri ideale pentru băieți, pentru fetițe, bebeluși, școlari sau chiar și pentru copii mai mari. Toate jucăriile sunt testate și au fost fabricate în așa fel încât să atragă atenția copiilor și să dezvolte abilitățile acestora. Vă puteți inspira din categoria Idei de jucării.

Cum asamblăm produsul

Unele produse din gama noastră trebuie asamblate, iar altele cresc împreună cu copilul dvs, acestea având părți care pot fi montate sau demontate cu trecerea timpului. Dacă întâmpinați probleme la asamblare, urmăriți videoclipurile noastre cu instrucțiuni, cum pot fi asamblate anumite jucării.

Cum pot returna coletul?

Verificarea coletului

Verificați coletul după ce l-ați preluat de la curier. Dacă coletul preulat este deteriorat, trebuie încheiat un proces-verbal cu curiererul, de asemenea trebuie să ne anunțați și pe noi prin e-mail, că ați primit un colet deteriorat. Conținutul coletului trebuie verificat imediat după preluare, sau maxim în 24 de ore după preluare. În cazul în care în coletul primit ați găsit un produs deteriorat, sau lipsesc anumite piese, anunțați imediat vânzătorul pe adresa de e-mail info@jucariiteddies.ro sau telefonic pe nr. de telefon 00 4 0771 689 578. Reclamațiile depuse după termenul de mai sus nu vor fi acceptate.

Renunțare la contract

Ca și cumpărător, puteți renunța la contract fără a motiva decizia dvs., în termen de 14 zile de la preluarea coletului pe baza legii nr. 102/2014 aliniatul 7. Puteți afla mai mult despre această procedură la secțiunea Renunțare la contract.

Reclamații

Perioada de garanție începe de la preluarea coletului și este valabilă 24 de luni. În această perioadă puteți reclama orice problemă legată de produsul dvs. Pentru a afla mai mult, citiți Condiții de reclamații. Pentru a accelera procesul de examinare a reclamațiilor, completați formularul de reclamații.