Compania

Stimați clienți,

Noi știm că pentru copiii dvs. doriți tot binele. Prin urmare, am ales doar jucării de cea mai bună calitate de la cei mai renumiți producători europeni si mondiali. Magazinul nostru de jucării online este aici pentru dvs. din 2012. Pentru întreaga perioadă a existenței noastre, avem pe internet cele mai frumoase jucării datorită cărora am încântat mii de copilași. Ne bucurăm dacă vă simțiți confortabil pe paginile noastre.

Producătorii noștrii

Siguranța este pe primul loc. Producătorii noștri se află în posesia tuturor certificatelor necesare de calitate și siguranță. Smoby, smarTrike, BIG, Kaloo sau Janod câștigă în mod regulat prestigioase competiții.

Certificate

Jucăriile de la producătorii noștrii îndeplinesc standardele europene stricte și sunt titulari de certificate de securitate:

  • Jucăriile care poartă certificatul CE îndeplinesc standardele europene de siguranță. Toate jucăriile din oferta noastră au acest certificat.
  • Marca germană de siguranță GS indică faptul că produsele sunt în mod regulat testate în mod independent de către o a treia parte. Acest certificat pentru jucării, nu este vândute în UE obligatoriu, ci este un indicator al calității și siguranței jucăriilor. Producătorii Smoby și BIG poarte marca GS.
  • Certificatul FSC indică produsele care au fost realizate din lemn de păduri gestionate în mod corespunzător. Acest certificat dețin jucăriile de la producătorii Janod și Educa.
  • Certificatul PEFC este acordat companiilor cu proces de producție ecologic. Producător de jucării spaniolă Educa deține certificatul PEFC.

Calitatea

Acordăm o atenție specială la originea producătorilor noștri.  Cei mai mulți dintre ele provin direct din Uniunea Europeană. Jucăriile cumpărate de la e-shopul jucariiteddies.ro sunt realizate din materiale sigure și de cea mai bună calitate. Jucăriile pentru grădină, toboganele, căsuțele pentru copii sau leagănele de la producători Smoby și BIG sunt chiar rezistente la radiații UV.

Unde de puteți găsi?

Depozitul nostru este în Arealul Istrochem, în Bratislava. Comenzile dvs. pot fi preluate personal de la adresa:

Katkyn, s.r.o.,

Areál Istrochem, Vajnorská 127/C, 831 04 Bratislava
Slovakia

Număr de telefon:

  • 00 4 0771 689 578.

Adresa de e-mail: info@jucariiteddies.ro

Google Mapa


Nu vă puteți hotărâ? Vă putem ajuta!

Aveți nevoie de ajutor la cumpărare? V-am pregătit un ghid de cumpărare, care vă va ajuta la întregul proces, de la alegerea unui produs la plasarea comenzii. Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail info@jucariiteddies.ro, numărul de telefon 00 4 0771 689 578 sau scrieți-ne pe pagina noastră de Facebook Magazin JucariiTeddies.ro.

Jucariiteddies.ro

Jucăriile noastre

În oferta noastră avem jucării atât pentru băieți cât și pentru fete. De la bebeluși până la școlari. Fie că sunteți în căutarea unui cadou de Crăciun sau pentru ziua de naștere, la noi, cu siguranță veți alege. Noi nu uităm de portofelul dvs. și de aceea  vă oferim în mod constant oferte interesante și reduceri la jucării.

Jucării pentru grădină

Vreți să-i cumpărați copilului dvs. jucării pentru grădină? Sunteți la adresa potrivită. Ursulețul nostru a ales pentru dvs. niște jucării minunate.  Uitați-vă peste jucăriile din categoriile noastre și alegeți o jucărie frumos pentru copilul dvs.:

Jucăriile pe roți dezvoltă abilitățile motorie ale copiilor. Și nu numai asta. Copilașii le adoră. Ce fel de jucărie ar încânta copilașul dvs.? Tricicletă, babytaxiu, trotinetă, role sau chiar un skateboard?

Ne jucăm acasă

Nimeni nu știe de unde iau copiii toată energia. De aceea nu este atât de ușor să-i distrați acasă.. Noi avem câteva sfaturi cu privire la jucăriile de care copilul nu se dezlipește cu ușurință. Ce ar bucura copilul dvs.:

Jucării pentru bebeluși

Nu uităm nici de cei mai mici copiii. Bebelușii sunt extrem de sensibili, de aceea avem în oferta noastră jucării pufoase din pluș, covoare de joacă, carusele deasupra pătuțului și alte jucării pentru bebeluși, care stimulează simțurile copiilor. Pregătiți-vă toate produsele pentru bebeluși, geanți de înfâșat, lejerii pentru pătuț, fașe pentru bebeluși, scutece din material și altele.

Motive de poveste

Toată lumea iubește poveștile, atât copiii cât și adulții. De aceea, pur și simplu nu pot lipsi nici de la noi jucăriile cu diferite motive de poveste! Care este povestea preferată a copilului dvs.:

Uitați-vă la toate jucăriile cu motive de poveste din oferta noastră.