Modalități de plată, livrare şi tarife poştale

Livrare

Modalități de plată

Urmărirea coletului online 

Livrare

Modalități de livrare

  • Pentru a livra comenzile dvs. utilizăm în mod regulat serviciul de curierat GLS. În plus, pe lângă reducerile interesante vom încerca să asigurăm și taxele de transport convenabile. Transport gratuit la cumpărături de peste 350 Lei*.

*Transportul gratuit poate fi limitat de timp și poate varia în funcție de ofertele care sunt în desfășurare. Produsul este livrat direct în mâinile dvs. la adresa de facturare pe care ați menționat-o. Comenzile prin plata ramburs pot fi efectuate numai în numerar.

Costul transportului

Taxa de livrare prin curier în termen de 2-3 zile lucrătoare, se calculează în funcţie de valoarea comenzii şi modalitatea de plată.

Costul transportului
Cu rambus

25 Lei

Plată anticipată

35 Lei


*Costurile sunt valabile doar pentru colete obişnuite şi în cazul livrării tuturor produselor comandate într-un singur colet. Dacă livrarea se face în mai multe colete, cheltuielile pot fi mai mari. Asta se aplică numai în cazul în care clientul solicită ca produsele comandate să fie împărțite în mai multe colete. În cazul în care distribuția este făcută de magazin, transportul este întodeauna gratuit. Costurile transportului au TVA-ul inclus.

Expedierea comenzii

În magazinul nostru online de jucării, avem 95% din produse în propriul depozit. Prin urmare, comanda dumneavoastră este expediată după primirea și procesarea acesteia, nu mai târziu de 2 - 3 zile lucrătoare, respectiv în următoarea zi lucrătoare. Timpul estimat de livrare în perioada de dinaintea Crăciunului și a Paștelui este de 3 - 7 zile lucrătoare.  În cazul în care perioada de așteptare va fi mai lungă, vă vom contacta cât mai posibil.

  • Produsul disponibil pe stoc, comandat în zilele lucrătoare de la ora 15:00 este în general, expediat în aceeași zi dar îl puteți aștepta și în următoarea zi lucrătoare sau în termen de 2-3 zile lucrătoare.
  • Comenzile comandate după ora 15:00 în zile lucrătoare, în weekend sau în zile de sărbătoare vor fi expediate în prima zi lucrătoare care urmează.

Predarea coletului

După preluarea coletului de câtre curier, coletul va fi expediat în intervalul orar 8:00 - 18:00  în zilele lucrătoare. Nu putem stabili noi ora exactă a predării coletului, de aceea vă recomandăm să solicitaţi predarea acestuia la locul Dvs. de muncă.

În ziua expedierii, vă vom trimite printr-un e-mail expediat de pe adresa shipment@darya.sk următoarele informaţii: numărul coletului, suma care trebuie achitată curierului şi link-ul firmei de curierat GLS, unde coletul poate fi urmărit. Plata se va face obligatoriu în numerar. Fiţi pregătiți să preluaţi coletul la adresa indicată, sau încredințați o altă persoană pentru a primi coletul și informați compania de curierat GLS despre acest lucru la serviciul Infoline  +40 269 501900. Din păcate, curierul nu poate aştepta.

Transportul în străinătate

Costul transportului în străinătate este de 40 Lei. Plata este posibilă numai online cu cardul, sau prin virament bancar.

Modalități de plată

Prin ce modalitate puteți plăti la noi?

  • Plată prin transfer bancar

Dacă nu vă grăbiți cu comanda dvs. puteți de asemenea plăti la noi clasic prin transfer bancar. După confirmare vă vom trimite o factură cu datele pentru transferul bancar. La comenzile cu plata prin transfer bancar, termenul de livrare se prelungește cu timpul necesar pentru procesarea tranzacțiilor bancare. Produsele sunt livrate după transferul banilor în contul nostru bancar. Transferul de obicei durează între 2-3 zile. 

  • Plata prin ramburs

Dacă doriți să plătiți produsul dvs. la livrarea acestuia, selectați opțiunea Plata prin ramburs. După prelucrarea comenzii, aceasta va fi trimisă prin firma de curierat GLS. Curierul va livra comanda, direct la adresa dvs. Înainte de livrarea coletului veți fi contactat telefonic cu privire la livrarea acestuia și a timpului convenit. La modalitatea de plată prin ramburs, veți plăti produsul curierului la primirea coletului. Plata se face numai în numerar. 

Urmărirea coletelor online

Cum să aflați ce se întămplă cu comanda dvs.?

Dacă ați ales la magazinul nostru online de jucării ca mijloc de livrare o firmă de curierat, pachetul dvs. poate fi urmărit direct pe site-ul GLS: Urmărire colete la servciul clienți.

Este de ajuns ca în prima coloană Urmărirea coletului să introduceți numărul comenzii, care v-am trimis-o la expedierea coletului de la adresa de e-mail shipment@darya.sk și veți fi familiarizat cu data și ora exactă a livrării. La numărul de telefon a firmei de curierat GLS puteți solicita o altă perioadă de livrare. În cazul în care nu veți fi la adresa menționată, curierul vă va livra coletul în următoarea zi lucrătoare.

Contactele firmei GLS:

Serviciu clienți GLS
Număr de telefon: +40 269 501900
Formular de contact aici: GLS contact.