Suport din lemn pentru creioane animale Pet Pencil Holders Tender Leaf Toys pisicuță, cățeluș și șoricel de la 3 ani

Detalii privind produsul

Suportul din lemn pentru creioane Pencil Holders este un accesoriu perfect pentru camera copiilor, care va încânta băieții și fetițele de la vârsta de 3 ani. Suportul atemporal a fost proiectat de designerii de top ai brandului Tender Leaf Toys direct în Marea Britanie, iar în colaborare cu meșterii pricepuți, aduc copiilor un produs de cea mai înaltă calitate. Setul de 3 suporturi cu un motiv original al unei pisici, cățeluș și șoricel va încânta fiecare copil căruia îi place să scrie și să deseneze. Cutiile din lemn pentru papetărie vor aduce inspirație copiilor atunci când desenează, decorează și fac camera mai confortabilă. Își pun articolele de papetărie în suporturi după fiecare dată cănd scriu, așa că au întotdeauna ordine pe masă. Standurile sunt realizate din lemn prelucrat cu grijă, având un design clasic britanic.

Suporturile creative de scris vor rezista copiilor ani de zile și vor fi folosite și de generațiile următoare de copii. Suporturile reprezinta o combinatie grozavă cu mobilierul pentru copii Tender Leaf Toys, se potrivesc între ele atât la culoare cât și la design, creând spațiul de care are nevoie copilul pentru realizarea creativă. Scopul principal al designerilor Tender Leaf Toys este de a dezvolta copiii fizic, mental și, de asemenea, de a-i ajuta să-și dezvolte creativitatea și să-și adâncească curiozitatea copiilor sănătoși, explorând în același timp noi materiale, forme și modele de culoare în stilul britanic. Standardele ecologice și etice ridicate ale companiei au contribuit la premiul ICTI și, în același timp, participă activ la refacerea pădurilor în care are loc exploatarea forestieră. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât micuții dvs. să se joace în deplină siguranță.

Caracteristici

  • suport de creion din lemn cu motiv de pisică, cățeluș și șoricel
  • set de 3 piese
  • suficient spațiu de depozitare
  • design atemporal
  • jucărie pentru mai multe generații
  • dezvoltă versatil băieții și fetițele
  • produs ecologic, îndeplinește normele și criteriile UE
  • jucărie atemporală de la Tender Leaf Toys 
  • potrivită de la 3 ani
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni10*8*9 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Set de produseNu
gift SS2024TL4721 Drevený králik,TL4722 Drevený zajac,TL4723 Drevený ježko,TL4724 Drevená líška,TL4725 Drevená srnka,TL4726 Drevená veverička,TL4727 Drevená lasica,TL4728 Drevený jazvec
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...