Pătură pentru cei mai mici Perle-Quilt Kaloo pentru pătuţ

Detalii privind produsul

Păturica pentru pat de bebe, Kaloo Perle-Quilt, este un accesoriu splendid şi plăcut pentru somn, pentru cei mai mici de la vârsta de 0 luni. Pătura pentru copii va fi un accesoriu indispensabil pentru un somn liniştit, care va ţine copiii într-o căldură plăcută şi siguranţă naturală. Păturica de bebe este mătăsoasă şi moale pentru pielea bebeluşilor, fiecare micuţ va adormi dulce şi liniştit sub această păturică, care are dimensiunile de 140*100 cm. Acest accesoriu splendid este nu numai un accesoriu estetic al pătuţului, dar şi foarte important, deoarece preia mirosul unic al micuţului, astfel se va simţii în siguranţă deplină sub păturică, în lumea încă necunoscută pentru el. Păturica pentru pătuţ bebe se află ambalată într-o geantă practică, astfel dacă nu o folosiţi, poate fi depozitată cu uşurinţă şi nu ocupă mult spaţiu.

Kaloo recomandă această păturică moale şi plăcută pentru un somn sigur, care este esenţa somnului liniştit. Bebeluşii adoră să aibă în jurul lor culori plăcute şi fine înainte de culcare, chiar din acest motiv, păturica străluceşte într-o combinaţie de culori fine de gri şi alb. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, această păturică va deveni foarte repede accesoriul preferat al micuţului, în timpul somnului. Curăţarea păturei este foarte ușoară, spălarea acestuia este recomandată în apă de 30°C, evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului, pentru a menţine culorile şi calitatea acestuia.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea unor jucării de pluș şi accesorii moi cu un design unic, pentru somn şi pentru baie, din materiale de calitate şi nedăunătoare sănătății. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor, care nu au concurenţă pe piaţă. Kaloo este visul împlinit al fiecărui micuţ, este atent la dorinţele şi nevoile micuţilor, iar datorită acestuia, micuţii se vor simţii mereu în siguranţă şi satisfăcuţi cu jucăriile şi accesoriile Kaloo.

Caracteristici

  • păturică moale pentru pătuţ bebe
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • combinaţie de culori fine
  • dimensiuni 140*100 cm
  • este ideală pentru somnul liniştit al micuţilor
  • se achiziţionează într-o geantă practică
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • spălare la 30°C, pentru menţinerea culorii şi al calităţii
  • design franţuzesc unic
Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni140*100 cm
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha