Mașinuță cu telecomandă RC Fulger McQueen Off Road Jada terénne s odpružením off-road cu suspensie, lungime 25 cm 1:14

Detalii privind produsul

Mașina cu telecomandă RC Fulger McQueen Off Road într-un design frumos roșu va încânta fiecare copil, în special băieții de la 6 ani. Mașina de teren cu suspensie funcțională cu telecomandă, iar aceasta funcționează la o frecvență de 2,4 GHz, modelul cu funcție Turbo atinge o viteză maximă de 9 km/h. Lungimea totală a mașinii de jucărie cu motivul McQueen este de 25 cm, este realizată din plastic rezistent și durabil.

Mașina off-road este o jucărie grozavă cu telecomandă cu care copiii își pot testa dexteritatea și precizia atunci când conduc o mașină de jucărie. Cei mici își antrenează abilitățile motorice, reflexele și învață să estimeze distanțele. Când evită obstacolele din interior, își dezvoltă și gândirea logică. Aspectul frumos al mașinii de jucărie încurajează dezvoltarea creativității și a imaginației la copii. În telecomandă intră intră 2 baterii (incluse în pachet) iar în mașinuță este o baterie reîncărcabilă care se încarcă folosind un cablu USB). Mașina de jucărie poate merge aproximativ 15 minute cu o singură încărcare.

Marca Jada este unul dintre cei mai importanți producători de figurine licențiate și realizate cu precizie, obiecte de colecție turnate sub presiune și mașini de jucărie controlate prin radio. Gama largă de jucării combină calitatea înaltă și atenția la detalii, astfel încât acestea sunt potrivite pentru copiii de toate vârstele. Produsele sunt testate și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță. Producătorul Jada cooperează cu cele mai mari mărci din lume din domeniul divertismentului în dezvoltarea de jucării, care îi vor încânta pe fanii de film și benzi desenate.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 6 ani
Lungime intreaga25 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...