Joc de apă Waterplay Funland BIG

în valiză albastru

Doprava zdarma
Producător: BIG Categorie: Piste de apă pentru copii Cod produs: B55103
250,00 Lei
165,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

BIG oferă o jucărie minunată sub forma unei jucării cu apă, Waterplay Funland potrivită copiilor de la vârsta de 3 ani. Aceasta este compusă din părți interesante şi distractive, deci le oferă copiilor distracţie infinită. Jucăria Waterplay Funland conţine un pod- pe care pot trece maşinuţele şi care duce în centrul Waterplay Funland. În plus, în jucăria tip valiză se află o macara pentru încărcare şi descărcare rapidă ,o maşinuţă, o barcă şi o figurină, care controlează totul. Într-o parte se află și scări pentru căpitanii ambarcațiunilor după umplerea cu apă. Setul este în culoare strălucitoare şi minunată de albastru și s-a fabricat din plastic de înaltă calitate. După joacă, jucăria cu dimensiuni de 115 x 50 x 8 cm se poate împacheta în valiza practică, astfel că, nu ocupă mult spaţiu.

O parte interesantă a jucăriei cu apă este un braţ mobil, care le permite copiilor să creeze diferite fluxuri de apă. Acest sistem fascinant al jucăriei este format din 16 părți și include tot ceea ce iubește un copil: apă, bărci și jucării de construcţie. Setul are multe părți educative pentru copii, astfel că, ei pot învăța multe despre forța, fluxul și modul în care funcționează lucrurile. Jucăria distractivă conţine autocolante, care vor face ca, această jucărie interesantă și minunată să fie şi mai specială. Jucăria este foarte practică vara datorită dimensiunii sale, iar copii o vor putea duce afară ca să se joace în aer proaspăt, dar se vor putea juca şi înăuntru în apartament sau în casă în serile lungi de iarnă.

BIG este un producător german renumit, unul dintre cei mai importanți producători de jucării din plastic de înaltă calitate pentru copii. Simbolul lor este bivolul, care se caracterizează prin: putere, forță și rezistență, iar aceleași caracteristici le au toate jucăriile BIG pentru copii. Această marcă a câștigat încrederea părinților, iar ei laudă siguranța dovedită, cea mai avansată tehnologie de fabricație și utilizarea materialelor nedăunătoare. Jucăriile pentru copii au o garanție de 3 ani. Materialul din plastic conține un filtru UV special, care face ca, jucăria să fie frumoasă și strălucitoare timp de mulți ani, exact așa cum a fost în prima zi.

Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaGermany
Dimensiuni115*50*8 cm
Inaltimea produsului8 cm
Dimensiunile ambalajului52*49*60
Lungime intreaga115 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,6 kg

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...