250,00 Lei
185,00 Lei
Cantitate:
În stoc
Lista dorinţelor Recomandăm
Detalii privind produsul

Minunatul cărucior adânc pentru păpușă Prințesele Disney Smoby este modul ideal și elegant, cum prințesa dvs. începând de la 18 luni, poate ieși la o plimbare cu păpușa ei. Căruciorul pentru păpușă are un motiv frumos de poveste Prințesele, cunoscut de toate micile domnișoare. Căruciorul este, de asemenea, realizat într-o culoare roz fermecătoare și mica dvs. domnișoară va arăta ca o adevărată prințesă. Mânerele pentru copii au o înălțime de 58 cm.  

Căruciorul pentru păpușă are o construcție solidă, robustă, cu roți fiabile, pentru a garanta copiilor o distracție sigură. Piesele din plastic concepute de producătorul francez Smoby sunt caracterizate prin calitate superioară și margini rotunjite, făcându-le foarte plăcute și delicate la atingere, care vor vor fi apreciate mai ales de degetele copiilor. Căruciorul adânc are spațiu de depozitare practic în partea de jos a căruciorului, unde micuțele își pot stoca toate lucrurile fără de care păpușa lor mică nu ar putea rezista. Acest cărucior pentru copii este destinat pentru păpuși cu o dimensiune maximă de până la 42 cm. Dimensiunea totală a căruciorului pentru păpușă este de 57 * 38 * 58 cm.

Producătorul francez Smoby s-a gândit pur și simplu la tot de ce ar putea avea nevoie fetița dvs. Tradiția îndelungată a producătorului garantează că mica dvs. domnișoară va fi cu adevărat fericită și satisfăcută. Toate produsele Smoby sunt supuse unor teste riguroase pe tot parcursul procesului de fabricare și în același timp corespund celor mai înalte standarde de siguranță. Piesele din plastic Smoby se caracterizează prin durabilitate și design franțuzesc modern, care a obținut admirația copiilor din întreaga lume.

Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaDesign in France
Dimensiuni57*38*58 cm
Inaltimea produsului58 cm
Dimensiunile ambalajului35*23*60 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,7 kg
RotiPlastic
Culoarearoz

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...