Joc de construit PlayBIG Bloxx Cafe BIG Hello Kitty în cafenea cu prietena ei 2 figurine 45 de bucăți de la 18 luni

Detalii privind produsul

Jocul de construit PlayBIG Bloxx Cafe este într-adevăr un cadou excepțional pentru fiecare copil cu mână iscusită, dar mai ales pentru fetițele deja de la vârsta de 18 luni. Jocul mic de construit strălucește într-o culoare de roz viu, prin joc copii ajung în viața pisicuței populare Hello Kitty astfel va cuceri inima fanilor mici de desene de la prima vedere. Jocul de construit conține 45 de bucăți de cuburi printre care se află pisicuța în sine Hello Kitty împreună cu prietena ei și cafeneaua cu masă și accesorii astfel este garantată distracția îndelungată cu jocul de construit. Unele bucăți de cuburi se îmbină potrivit unul în celălalt astfel jocul de construit se poate asambla chiar și în mai multe moduri, întotdeauna aduce o noutate la joaca celor mici. Avantajul jocului de construit PlayBIG Bloxx este că, este compatibil cu jocurile de construit LEGO. Astfel îi așteaptă pe copii o joacă mai distractivă, deoarece prin combinarea cuburilor de construit LEGO și BIG experiența va crește multiplu, pot realiza clădiri mai mari, case și alte construcții interesante. 

Cuburile de construit LEGO și BIG pentru copii nu sunt doar jucării distractive și vesele, ci au și o importanță uriașă în dezvoltarea copilului. Dacă cel mic planifică, propune, inventeză, construiește și demolează tot felul de case, cetăți sau chiar și buncăre i-i se dezvoltă fantezia, imaginația, gândirea sa creativă. Atunci când se gândește cum se potrivesc unele cuburi unul în celălalt, își dezvoltă gândirea sa logică. Mai mult, cu ajutorul unui astfel de joc asamblabil i-i se dezvoltă abilitățile sale de mișcare și motorica sa fină, copii fac cunoștință cu, culorile, formele, învață lucruri noi. Achiziționați acest joc de construit minunat colorat, fabulos pentru copii dumneavoastră ca să creeze, să inventeze lucruri noi, să se distreze și să-și dezvolte creativitatea lor la maxim. 

BIG este o companie producătoare renumită germană, care se află printre primii în lume în fabricarea jucăriilor din plastic de calitate excepțională. Simbolul său este bivolul, care este caracterizat prin: putere, robustețe și capacitate de rezistență, aceleași caracteristici sunt specifice fiecărei jucării BIG. Această marcă a câștigat încrederea părinților,, o laudă mai ales pentru siguranța sa dovedită și deoarece fabricarea jucăriilor se face cu cea mai avansată tehnologie de fabricare, din materiale nedăunătoare sănătății și reciclabile. Jucăria are o garanție de 3 ani și materialul său din plastic conține un filtru special UV datorită căruia jucăria rămâne la fel de frumoasă și strălucitoare ca în prima zi. Producătorul german este garanție pentru calitate, unicitate și siguranță ca niciodată să nu vă faceți griji dacă copii dumneavoastră se joacă. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni30*25*21 cm
Dimensiunile ambalajului9*28*22 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,5 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...