Bucătărie electronică Tefal Studio XL Smoby cu paste magice, cola, aparat de cafea şi 36 accesorii verde

Detalii privind produsul

Căutați cadoul potrivit pentru copilul dvs? Bucătăria de jucărie electronic pentru copii Tefal Studio XL Smoby cu 36 de accesorii este o bucătărie minunată de culoare verde, care îi va ajuta pe copii să îndrăgească gătitul și coacerea de la vârsta de 3 ani. Bucătăria de jucărie, cu un design unic franţuzesc şi cu funcţii interesante îl va fascina pe fiecare bucătar mic. Designul plăcut al bucătăriei electronice va decora orice cameră de copil. Bucătăria conţine 36 accesorii: tacâmuri, farfurii, ceşti, pahare, suport pentru sare şi condimente, capsule pentru aparatul de cafea, imitaţie de alimente pentru gătit şi prăjit.

O mulțime de funcții și accesorii

Datorită caracteristicilor excepţionale şi a utilizării maxime a accesoriilor, această bucătărie este unică în categoria ei. Cuptorul va fi cel mai important pentru micul bucătar, deoarece în acesta se vor pregăti delicatesele pentru mica lui familie. Maşina de spălat vase, care se află sub cuptor va uşura viaţa micului bucătar, dacă acesta nu-şi doreşte să folosească chiuveta şi să spele vasele cu mâna. Frigiderul cu uşă, care se poate deschide,  îi va învăţa pe copii că, mâncarea perisabilă va rămâne proaspătă dacă aceasta este păstrată la rece. Oala magică cu capac va oferi o experienţă unică pentru copii, deoarece după aşezerea acesteia pe plită şi după apăsarea butonului potrivit, aceasta va reda sunete precum cea reală. O funcţie inteligentă și practică pentru întoarcerea clătitelor îi va ajuta pe micii bucătari dacă ei doresc să arate şi să se mândrească cu, cât de bine se pricep la pregătirea clătitelor. Cei mici își pot face o cafea cu aparatul de cafea espresso care se află deasupra cuptorului. Aparatul de cafea este dotat și cu capsule cu diferite gust. Aparatul de sifon are impresia reală, care are un sunet tipic de Cric Cric. Copii pot să ofere oaspeților și cola făcute de către ei. Bucătăria nu duce lipsă nici de spaţiu de depozitare, deoarece fiecare aliment şi produs are un loc în bucătăria mică, care sunt nelipsite la gătit.

Pentru dezvoltarea optimă a copilului

Designerii companiei franţuzești Smoby nu ţin cont doar de designul exterior al jucăriei și de funcţionalitatea acesteia ci și ca jucăria pentru copii să dezvolte abilităţile şi competenţele copilului. Această bucătărie poate fi accesată din toate părțile putea a juca mai mulți copii deodată, astfel vor comunica, vor ajuta reciproc şi vor învăţa să se joace împreună. În timpul jocului se vor dezvolta şi abilităţile de comunicare şi copii vor socializa. Pe lângă toate acestea este foarte important să nu uităm de efectul bucătăriei de jucărie asupra dezvoltării motoricii fine, care este foarte important la copii.

Practică şi funcţională

Bucătăria de jucărie stă pe  picioare stabile, dimensiunea totală este de 86*62*100 cm, înălţimea suprafeţei de lucru este de 51 cm. Luând în considerare dimensiunile, părinții pot decide dacă bucătăria este potrivită pentru copilul harnic. Bucătăria  Smoby Tefal Studio XL funcţionează cu o baterie CR2032, care este inclusă în ambalaj. 

Datorită unicității bucătăriei de jucărie, de la designerii producătorului Smoby, acesta este una dintre bucătăriile de calitate înaltă, care nu au concurență pe piață. Designerii franțuzești au acordat o atenție deosebită designului exterior și real  precum și funcționalității complete. Pentru o siguranţă mai mare, bucătăria Smoby are colţuri rotunjite, deci părinții nu trebuie să-și facă griji în privința siguranței copiilor. Micuții se pot bucura de experiențele de neuitat în această bucătărie elegantă și superb.

Funcţii şi caracteristici

 • modul electronic încorporabil
 • tigaie cu funcţii pentru întoarcerea clătitelor
 • aparat de sifon şi cola
 • aparat de cafea espresso cu capsule interschimbabile
 • alimente semipreparate pentru o experienţă reală(steak, peşte)
 • echipament bogat, 36 de accesorii
 • calitate şi design franţuzesc
 • atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţi de la 3 ani
 • frigider cu uşă care se poate deschide
 • cuptor
 • maşină de spălat vase
 • înălţimea suprafeţei de lucru este de 51 cm
Doprava 69
Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni86*62*100 cm
Inaltimea produsului100 cm
Inaltimea blatului51 cm
Dimensiunile ambalajului66*26*75 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate8,3 kg
ObservaţieBattery: 1 x CR2032 included
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...