Vulpiță de pluș pentru pătuț cu muzică Leonard Musical Fox Fripons Kaloo din material moale 18 cm în ambalaj cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Jucăria de pluș vulpița pentru pătuț Leonard Musical Fox din ediția modernă Fripons a companiei franceze Kaloo este cadoul ideal pentru cei mai mici bebeluși de la naștere. Vulpița de pluș pentru alint cu o înălțime de 18 cm într-un design turcoaz, cu urechi lungi va deveni tovarășul preferat al fiecărui copil. Vulpița rotundă moale și pufoasă este ideală pentru alintare, cei mici vor fi încântați de ea și datorită melodiei originale, cu ajutorul cărei vot adormi mai repede noaptea. Datorită cutiei elegante de cadou, îi veți încânta pe cei dragi cu orice ocazie.

Ediția Fripons prezintă jucării de pluș populare, care sunt moi și delicate cu pielea copiilor, fiind ideale pentru alintare. Captează mirosul copilului, lucru care este foarte important mai ales în primele săptămâni de viață, deoarece copilul se simte în siguranță cu jucăria. În cazul jucăriei de pluș, nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care copilul mușcă jucăria, fiind unul dintre cele mai frecvente moduri cu care copiii examinează adesea obiectele. Fiecare jucărie pentru copii Kaloo este testată și îndeplinește cele mai înalte standarde. Se poate curăța foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea cu o cărpă umedă. 

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni18 cm
Dimensiunile ambalajului20*12*23 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...