Vulpe de pluș cu mozică Paprika Music Fox Les Amis Kaloo portocalie 25 cm din material fin de la 0 luni

Detalii privind produsul

Vulpița de pluș Paprika Music Fox din ediția Les Amis, de la producătorul franțuzesc Kaloo, este o jucărie frumoasă, pentru cei mai mici de la vârsta de 0 luni. Înălţimea vulpiței de pluş pentru bebeluşi este 25 cm, este fabricat din pluş fin şi ideală pentru joaca celor mici, fiind delicată cu pielea sensibilă a copiilor. Jucăria de pluș pufoasă va deveni un tovarăș de nedespărțit al fiecărui copil, care se va juca cu ea în timpul zilei, iar noaptea îl va ajuta să adoarmă mai repede în timp ce ascultă melodia liniștitoare „A Rock and By Baby”, pe care o porniți prin simpla tragere de coadă. Datorită designului în nuanțe de alb-portocaliu, animăluțul arată foarte realist, creând o atmosferă confortabilă și veselă. De asemenea, surprinde parfumul unic al bebelușului, care se simte apoi încrezător și în siguranță cu jucăria sa, astfel este mai conștient de existența sa în lumea nouă.

Joaca cu jucăria de pluș este foarte important pentru dezvoltarea fiecărui bebeluş. Jucăria creşte activitatea creierului, modelează personalitatea, dezvoltă lucrul manual şi abilităţile copilului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar vulpița moale de pluş cu eșarfă frumoasă albastră, stimulează ideal această sensibilitate. Copiii adoră să ronţăie jucăriile, astfel vor putea încerca lucruri noi din jurul lor. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde. Jucăria pentru copii poate fi curățată foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30 °, fără utilizarea înălbitorului și a balsamurilor pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei, după care trebuie lăsată să se usuce liber.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Jucăria pentru copii poate fi curățată foarte confortabil, metoda recomandată de curățare este spălarea la 30°, pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei, trebuie evitată înmuierea și spălarea manuală. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață.

Caracteristici

  • vulpiță din pluș moale
  • potrivită pentru bebelușii de la 0 luni
  • design delicat portocaliu alb 
  • dimesiunea de 25 cm
  • jucărie de alint pentru băieți și fete
  • îndeplinește cele mai stricte criterii de siguranță
  • curățarea suprafeței cu o cârpă
  • design francez de top
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni25 cm
Dimensiunile ambalajului14*14*19 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,25 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...