Vulpe de pluș cu melodie My Musical Fox Home Kaloo crem 16 cm de pluș fin și muzică „Brahms Lullaby” de la 0 luni

Detalii privind produsul

Vulpea de pluș cu melodie My Musical Fox din ediția populară Home de la compania franceză Kaloo este o jucărie excelentă pentru fiecare copil de la naștere. Vulpea crem cu înălțime de 16 cm este realizată din pluș moale de înaltă calitate, care este delicat cu pielea sensibilă a bebelușului. Animalul de pluș original cu steluță va deveni un tovarăș de nedespărțit al copilului dvs. Poate fi atașat cu ușurință de pătuț și datorită melodiei „Brahms Lullaby” îl ajută pe copil să adoarmă mai repede și să aibă paret de vise frumoase. Vulpea încântătoare este un animal de companie excelent pentru fiecare copil care o poate îmbrățișa, creându-și un sentiment de siguranță maximă.

Vulpea originală va încânta atât băieții, cât și fetele, le va rezista ani de zile. Materialul de pluș de pe jucărie este moale și, de asemenea, surprinde mirosul copilului, ceea ce este foarte important mai ales în primele luni de viață, deoarece copilul se simte în siguranță cu jucăria. La această jucărie de pluș, nu trebuie să vă faceți griji în cazul în care copilul își bagă jucăria în guriță, sau o mușcă, fiind cea mai obișnuită modalitate prin care cei mici examinează obiectele. Fiecare jucărie pentru copii Kaloo este testată și îndeplinește cele mai înalte standarde. Vulpea de pluș cu o frumoasă melodie muzicală va înveseli fiecare cameră a copiilor și va aduce o atmosferă confortabilă. Cu o înălțime de 16 cm, o poți transporta cu ușurință, o puteți lua cu dvs. în excursii și vizite, deoarece ajută la calmarea și încântarea bebelușului.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Inaltimea produsului16 cm
MuzicalDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareacrem
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...