Pistă de apă AquaPlay Gigaset extra mare cu 11 bărci 8 figurine un baraj pentru macarale și o serie de drumuri interesante

Detalii privind produsul

Pista de apă Gigaset de la AquaPlay este o jucărie de apă perfectă, care va atrage toți băieții și fetele de la vârsta de 3 ani. Pista de mare extra mare va oferi copiilor un set de 11 bărci, 8 figurine, un baraj de apă, o macara, o moară și multe alte accesorii cu care se vor distra ani de zile. Dimensiunile acestei piste de apă sunt de 330*330*25 cm. Copilașii vor fi încântați de numărul mare de canale de apă și coturi, în timp ce în mijlocul pistei îi așteaătă un sens giratoriu. În timpul asamblării, se joacă de-a profesia inginerilor și designerilor, după asamblare, se vor putea juca cu bărcile șivor descoperi proprietățile fizice ale apei. Pista de apă pentru copii este compusă prin intermediul conectorilor, este impermeabilă, permite joaca copiilor atât în exterior, cât și în interior.

În timp ce se joacă cu pista de apă, copiii observă mișcarea bărcii în apă, învârt apa folosind roata de apă și see joacă de-a marinari. Psita de apă oferă posibilități infinite de expansiune și reconstrucție, copiii își aplică pe deplin ideile și folosesc alte accesorii în joacă. Navighează cu bărcile, pompează apă într-un rezervor de apă și folosesc o macara mare de transport pentru a depozita material, în timp ce pentru bărci mai mici folosesc și o mini-macara clasică. Ei planifică traseul fiecărei bărci cu cifre și află cum să navigheze dintr-un loc în altul cât mai repede posibil. Barca amfibie ajunge la suprafața apei cu ajutorul unei platforme de îmbarcare, copiii se vor bucura și de podul peste canalul de apă.

Joaca cu pista de apă dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Ei învață despre mișcarea apei și principiile fizice ale mișcării acesteia. Mai mulți copii, prieteni și frați se vor putea juca cu pista de apă, fapt pentru care își pot dezvolta abilitățile de comunicare. Elaborarea precisă a detaliilor, designul suedez și calitatea înaltă a pistei de apă, vor garanta distracția copiilor ani de zile. Când construiesc o pistă, își îmbunătățesc abilitățile motorice, gândirea logică și imaginația tehnică. Vor învăța să creeze planuri și să se îmbunătățească în diferite moduri, descoperind noi soluții și proceduri. Multe combinații de jocuri îi ajută să-și dezvolte gândirea creativă.

AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care fabrică produse din plastic reciclabil, inociv asupra sănătăţii. AquaPlay este un sistem de canalizare original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de canalizare AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă de un nivel înalt.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni330*330*25 cm
Inaltimea produsului25 cm
Dimensiunile ambalajului28*52*51 cm
Lungime intreaga330 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate12,1 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...