Babysitter electronic pentru bebe Video Baby monitor ZEN connect Beaba se poate conecta la telefon mobil (Android și IOS) cu vedere de noapte infra

Detalii privind produsul

Babysitter-ul electronic ZEN Connect de la renumitul brand francez Beaba le aduce părinților ingenioși un ajutor strălucit în îngrijirea bebelușului. Camera practică, ușoară și sigură full HD cu rezoluție 1080p este foarte simplă și intuitivă de operat și va aduce liniște sufletească părinților, atuncicând bebelușul lor o să doarme. Părinții care trăiesc după tehnologiile moderne, se vor îndrăgosti instantaneu de ea. Datorită aplicației mobile, camera se conectează la smartphone-ul dvs. cu sistemul de operare iOS sau Android, de unde transmite imaginea. Babysitter-ul electronic nu are display, deci trebuie să înregistrați videoclipul bebelușului dvs. pe un smartphone sau tabletă, datorită aplicației mobile Beaba Zen Connect, care este disponibilă pentru descărcare gratuită pentru sistemele de operare iOS și Android.

Babysitter-ul electronic ZEN Connect este echipat cu viziune nocturnă infraroșu, astfel încât să vă puteți lua rămas bun de la lumină, din camera copilului dvs. Bineînțeles, camera full HD are și emițător, detectare sunet și mișcare, termometru cu senzor de temperatură, zoom dublu și înregistrare video. Babysitter-ul electronic ZEN Connect Beaba vine, de asemenea, cu o funcție unică de care veți fi foarte încântați - poate reda copilului o melodie de adormire, care îi va aduce un somn dulce și netulburat.

Cu acest babysitter electronic, părinții vor aprecia cu siguranță latura sa practică, funcționarea simplă și contactul constant mai ales cu copilul. Babysitter-ul electronic cu un design atemporal este perfect pentru casele inteligente, nu ocupă mult spațiu și este, de asemenea, un accesoriu de interior original. Veți fi încântați și de funcția jucăușă a camerei - datorită formei practice, care seamănă cu un șarpe, puteți înfășura camera în jurul pătuțului, de exemplu, sau să o așezați pe un raft. Conectându-vă la rețeaua Wi-Fi sau 4G, veți avea întotdeauna videoclipuri din camera copiilor disponibile în aplicație, pe care le puteți partaja cu cei mai apropiați. Avantajul este, de asemenea, raportarea aplicației și utilizarea sa simplă și intuitivă, care poate fi făcută de toată lumea. Camera ZEN Connect nu are baterie reîncărcabilă, funcționează doar când este pornită, adică conectată prin cablul USB inclus în pachet. Babysitterul electronic ZEN Connect, poate fi șters cu o cârpă uscată sau ușor umedă, fără utilizarea produselor de curățat chimice.

Despre marca Beaba

Marca Beaba provine din Franța și deja din 1989 aduce în gospodăriile cu copil mic accesoriile auxiliare revoluționare începând de la aparate cu gătit sub aburi până la ochelari de soare de copil. Designerii mărcii Beaba se concentrează la proiectarea și realizarea produselor de cea mai bună calitate. Produsele sale pentru îngrijirea copilului sunt inovative și folosirea acestora este ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea profesioniștilor, ci și opinia părinților mulțumiți și a copiilor. 

Caracteristici

  • babysitter electronic pentru bebe
  • cameră full HD cu o rezoluție de 1080 p
  • vedere de noapte infra
  • compatibilă cu IOS și Android
  • folosire ușoară și intuitivă
  • design modern franțuzesc
  • calitate de clasa întâi
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni6*3*31 cm
Dimensiunile ambalajului23*4*10 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate117 g
NoteAvailable app for Android and IOS
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...