Babysitter electronic Video Baby Monitor Zen Premium Beaba 2in1 cu rotație de 360 ​​de grade 1080 FULL HD cu vedere nocturnă în infraroșu

Detalii privind produsul

Babysitter electronic Video Baby Monitor Zen Premium de la renumitul brand francez Beaba le aduce parintilor grijulii un ajutor genial in ingrijirea bebelusului. Monitorul pentru bebeluși Zen Premium de înaltă performanță este foarte simplu și intuitiv de operat și va aduce liniște sufletească părinților unui copil care doarme. Babysitter-ul electronic de înaltă rezoluție cu până la 1080P este dotat cu o cameră panoramică cu vedere nocturnă în infraroșu, astfel încât să vă puteți lua rămas bun pentru totdeauna de la lumina din camera copiilor. Display-ul color oferă părinților o imagine de calitate cu o rezoluție de 720P.

Desigur, există și emițător, termometru cu senzor de temperatură și senzor de umiditate, alarmă, temporizator și zoom dublu și cvadruplu. Babysitterul electronic Zen Premium Beaba vine si cu o funcție unica de care veți fi foarte încțntați - poate reda 3 melodii de leagăn pentru bebeluși, care ii vor aduce un somn dulce și nederanjat si emite si zgomot alb. Babysitterul electronic este dotat si cu senzori de miscare si sunet, are o alarmă inteligentă care alerteaza părintii asupra mișcării bebelușului și a sunetelor din pătuț.

Părinții vor aprecia cu siguranță extinderea acestuia cu acest monitor pentru copii. Semnalul Zen Premium babysitter poate acoperi până la 300 de metri în aer liber și 50 de metri în interior. Babysitterul electronic Beaba este format din două părți – o cameră panoramică cu vedere în infraroșu este amplasată în camera copilului și un monitor de înaltă rezoluție care ține compania copilului. Această unitate parentală reîncărcabilă cu o baterie cu litiu vine cu un adaptor de 15 V și rezistă să transmită video și sunet continuu până la 8 ore în modul de așteptare cu o singură încărcare. Unitatea pentru copii cu o cameră panoramică se rotește la 360° și este conectată la un adaptor de 5V cu o mufă de intrare micro USB în timpul filmării.

Marca franțuzească Beaba cucerește piața cu accesoriile sale inovative de bucătărie și cu produsele sale pentru îngrijirea bebelușului începând din 1989. Proiectanții mărcii se străduiesc să fabrice produse, care corespund celor mai înalte cerințe de calitate. Toate produsele pentru bebeluși Beaba dispun de o calitate înaltă și folosirea acestora este foare ușoară. Producătorul franțuzesc Beaba dispune de numeroase premii, care nu reflectă doar părerea experților, ci și a părinților și copiilor mulțumiți. 

Caracteristici

  • babysitter electronic
  • cameră panoramică
  • vedere nocturnă în infraroșu
  • display colorat de înaltă rezoluție
  • extindere mare în exterior și interior
  • operare simplă și intuitivă
  • design francez modern
  • calitate superioară
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni16*8*1.5 cm
Inaltimea produsului8 cm
Dimensiunile ambalajului21*20*10 cm
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Greutate0.236 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...