Vehicul cu patru roţi Quad Fille Smoby electric de la vârsta de 2 ani roz de la 24 luni

Detalii privind produsul

Vehicul electric cu patru roţi Smoby Quad Fille cu acumulator pentru copii. Exteriorul acestuia, cu inscripţii şi autocolante cu flori, arată ca şi un vehicul sportiv adevărat cu patru roţi. Este recomandat fetiţelor de la vârsta de 2 ani. Copilul controlează vehiculul cu ajutorul volanului. Butonul de pornire se află pe partea dreaptă. Datorită aspectul său robust și atrăgător, mersul cu viteză pe acest vehicul cu patru roţi va fi o experiență pentru fiecare copil. Dimensiunile vehiculului cu patru roţi Smoby pentru copii sunt 83 cm lungime, 46 cm lăţime şi 55 cm înălţime. După pornire, vehiculul cu patru roţi pentru copii începe să se mişte şi atinge o viteză maximă de 5 km/h. Aceasta este o viteză adecvată pe care copiii o pot controla de la vârsta de 2 ani. Bateria de 6V funcționează încontinuu timp de 2 ore. La nevoie pot fi achiziționate baterii de schimb, astfel călătoriile vor fi prelungite.

Acesta este un vehicul frumos cu patru roţi pentru copii care iubesc să conducă. Vehiculul are tracţiune pe spate. Roţile din plastic de calitate oferă o senzație excelentă atunci când călătoriți. Vehiculul cu patru roţi Quad Fille pentru copii este stabil şi sigur datorită construcției puternice de metal și a roților de calitate care se aşează perfect pe drum. Scaunul confortabil cu proiectare ergonomică şi volanul asigură o plimbare plăcută, datorită căruia copilul nu va obosi nici după un timp mai lung. Scaunul se află la o înălţime de 35 cm de la sol. Materialul de plastic puternic şi rezistent folosit la producţie garantează siguranţa vehiculului cu patru roţi. Capacitatea maximă a vehiculului pentru copii este de 30 kg.

Combinaţia culorilor splendide de roz şi negru cu contrast alb produc un efect dinamic. Autocolantele drăguţe cu flori pe acest vehicul cu patru roţi vor crea un design unic pentru fetiţe. Smoby este o companie franceză care produce jucării şi accesorii pentru copii de calitate excepţională. Produsele Smoby au certificat de calitate și acesta este garanţie pentru fiabilitate şi un design unic. Copilul dvs. cu acest vehicul cu patru roţi va putea experimenta multe momente frumoase de conducere și se va putea juca cu prietenii. Acesta este un joc fascinant pentru fiecare fetiță care adoră să conducă. Acumulatorul se încarcă cu ajutorul adaptorului din pachet.

Caracteristici

  • aspect atractiv
  • aspect splendid roz
  • design unic pentru fetiţe
  • este ideal fetiţelor de la vârsta de 2 ani
  • acumulator de 6V, rezistă 2 ore
  • roţi din plastic de calitate
  • scaun confortabil
  • capacitatea sa maximă este de 30 kg
  • dimensiuni compacte
  • produs francez de calitate
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni83*46*55 cm
Dimensiunile ambalajului77*48*45 cm
Înălțimea scaunului35 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate11,15 kg
Greutate copil maxima30 kg
Note6V , 5 km/1 hour
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...