Nave cu containere şi bărci cu motor AquaPlay cu hipopotam şi urs 7 bucăţi

Detalii privind produsul

Setul AquaPlay conține 2 nave cu container, 2 bărci și o mașinuță cu figurina hipopotamului și a ursului, care reprezintă un accesoriu excelent pentru fiecare joc de apă AquaPlay. Animalele pot fi așezate confortabil în bărci, fiind pregătite să parcurgă apele pistei de apă AquaPlay. Bărcile cu animăluțe vor face ca jocul cu apa pentru copii să fie mai special, dar sunt, de asemenea, potrivite pentru o băița copiilor sau pentru jocurile din piscină Ele sunt compatibile cu jocurile Lego Duplo.

AquaPlay este o marcă produsă în Germania, care conține produse din plastic nedăunătoare sănătăţii, care sunt şi reciclabile. Produsele au o garanție de 3 ani, care este o dovadă pentru calitatea înaltă. AquaPlay este un sistem de apă original, care provine din Suedia. Copii se pot distra de oportunităţile date de către sistemul de apă AquaPlay încă din 1977. Această jucărie va fi apreciată de părinţi şi de educatori, deoarece acesta este o jucărie de apă interesantă şi educativă la un nivel înalt.

Copii, cu ajutorul pistei de apă AquaPlay, vor face cunoştinţă cu calităţile fizice ale apei, cum ar fi de exemplu cu fluxul acesteia, cu aspirarea, cu folosirea ecluzelor, prin care vehiculele de apă vor porni la drum. Cu ajutorul pompei de apă, se va umple compartimentul cu apă, ca şi într-o ecluză adevărată. Produsele AquaPlay pot fi combinate între ele chiar şi după propria imaginaţie. Copii vor putea face şi un sistem de canalizare uriaşă cu numeroase accesorii cum ar fi de exemplu maşinuţa, vapoare, animăluţele vesele, care oferă multe oportunităţi pentru o distracţie lungă. Dimensiunile bărcilor pentru copii sunt de 5*3,5*6,5 cm.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni5*3,5*6,5 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,1 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...