Valiză cu instrumente de lucru Black&Decker DIY Tools Box Smoby piese asamblabile 34 accesorii

Detalii privind produsul

Vliaza de lucru cu unelte DIY Tools Box de la producătorul francez Smoby va încânta fiecare copil, în special băieții de la 3 ani. Valiza originală portocalie-neagră conține un set de 34 de accesorii, printre care se numără unelte de lucru - un ferăstrău, o șurubelniță, chei de asamblare și un ciocan. Datorită lor, copiii se vor juca de-a reparatori, valiza este echipată cu o suprafață de montare, pe care vor atașa diverse piese de asamblare. În acest fel, micuții meșteri vor căpăta prima experiență și vor învăța să folosească corect uneltele de lucru. Servieta este realizată din plastic rezistent și durabil, cu o suprafață netedă, băieții se vor bucura și de motivul mărcii de instrumente de lucru Black&Decker.

Jocurile de-a profesia adulților le permit copiilor să se dezvolte versatil. Într-un mod jucăuș, ei abordează lumea adulților, încearcă și descoperă ce include viața unor astfel de meștri și reparatori. Prin intermediul uneltelor, copiii își dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare. Băieții își dezvoltă gândirea logică, răbdarea și învață să se concentreze asupra detaliilor. Pot asambla piesele în funcție de imaginația și creativitatea lor, le demontează cu ușurință și încearcă din nou noi posibilități atunci când creează noi forme. Setul de asamblare într-o valiză cu design original poate fi dus oriunde datorită mânerului practic.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...