Valiză cu scule Bob the builder Smoby albastru cu 12 accesorii

Detalii privind produsul

În fiecare băiețel se află un meșter mic adevărat harnic. Cu această valiză superbă plină cu unelte și decorată cu motivul fabulos constructorul Bob, pe care copii din întreaga lume îl cunosc, se va transforma într-un meșter mic, adevărat. Valiza cu unelte cu 12 accesorii este potrivită copiilor de la vârsta de 3 ani, care vor învăța ușor folosirea unor unelte. 

Elementele din plastic în valiză au fost fabricate oferind o atenție la siguranța copiilor. Forma rotunjită a uneltelor este garanție că, copilașul dumneavoastră se va juca în siguranță, nu trebuie să vă faceți griji de siguranța copilașului dumneavoastră. Valiza cu unelte din plastic le oferă băieților posibilitatea ca să descopere în ei micul meșter în timp ce de asemenea li-i se dezvoltă abilitățile motorice. Practicitatea valizei este că, copilașul o va putea duce oriunde cu el. Părinții vor fi de asemenea mulțumiți de jucărie, deoarece de acum înainte plictiseala îi va ocoli pe copii lor. Valiza cu unelte ascunde fierăstrău, cheie mecanică de înșurubat, șurubelniță și șuruburi de calitate, care se pot înșuruba în aceste găuri. 

Valiza cu unelte strălucește în culoare atractivă de albastru, care este decorată cu motivul fabulos al constructorului Bob. Această jucărie minunată de la producătorul franțuzesc Smoby îi oferă fiecărui copilaș o distracție interminabilă, vor putea monta după placul lor. Valiza cu unelte s-a fabricat din materie de bază de calitate, corespunde celor mai stricte cerințe de calitate. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni23*9*23 cm
Dimensiunile ambalajului23*9*23 cm
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...