Cărucior medical electronic Medical Trolley Smoby cu sunete și lumini și 16 accesorii într-o valiză

Detalii privind produsul

Cărucior medical Medical Trolley de la producătorul francez Smoby este un cadou grozav pentru fetele și băieții de la 3 ani cărora le place să se joace de-a doctorul. Căruciorul cu aparat EKG si valiză roșie pentru micuții medici conține o mulțime de accesorii medicale, este realizat intr-o frumoasa combinatie turcoaz-roșu, așă că va fermeca copiii la prima vedere. Căruciorul medical are un modul electronic, datorită căruia poate lumina și reda sunete, astfel încât copiii să aibă experiențe și mai realiste când se joacă de-a doctori. Căruciorul este echipat cu 2 roți, micuții medici îl pot muta cu ușurință în locul dorit și pot începe examinarea pacienților.

Printre cele 16 accesorii pentru cărucior, cei mici vor găsi o varietate de accesorii medicale, inclusiv o injecție, un termometru mecanic cu 3 citiri reglabile în diferite culori, un stetoscop, foarfecă, ochelari, un otoscop, un ciocan de reflex, sticle, o brățară, cutii, carduri medicale, plasture și o valiză. Aparatul EKG original cu lumină este dotat cu butoane cu sunet mecanic cric-cric, acest aparat medical va încânta copiii cu sunete realiste care sunt caracteristice măsurarii semnelor vitale și a ritmului cardiac al pacientului.

Căruciorul medicului pentru copii este realizat din plastic rezistent și de înaltă calitate, cu margini rotunjite, care este moale la atingere. În timpul jocului de-a profesia medicilor, copiii vor dobândi cunoștințe noi, vor afla pentru ce sunt dispozitivele și instrumentele medicale individuale. Într-un mod jucăuș, se apropie de lumea adulților și capătă simțul responsabilității, învață cum să-i ajute pe cei dragi și ce să facă în caz de accident. Adtfel, cei mici își dezvoltă abilitățile motorice, creativitatea și imaginația, în timp ce se joacă cu frații și prietenii săi, își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și își creează legături sociale puternice mai rapid.

Dimensiunile caruciorului sunt de 31*32*55 cm, modulul electronic este alimentat cu 2 baterii LR6, care nu sunt incluse în pachet. Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni31*32*55 cm
Inaltimea produsului55 cm
Dimensiunile ambalajului39*20*59 cm
Lungime intreaga31 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Greutate1,81 kg
NoteBattery: 2x LR6 not included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...