Valiză cu mașină de jucărie demotabilă Spidey Box Spidey Marvel Smoby cu figurină și accesorii de lucru 13 piese

Detalii privind produsul

Valiza cu mașină de jucărie demotabilă Spidey Box Spidey Marvel Smoby este un cadou minunat pentru toți copiii și în special băieții de la 3 ani. Valiza originală cu design roșu și albastru le va oferi copiilor un set de 13 accesorii, inclusiv șuruburi, 4 roți, o șurubelniță, chei de asamblare, o figurină Spiderman și piese de asamblare ale mașinii pe care le pot asambla singuri. În timp ce construiesc o mașină de jucărie, micii constructori se distrează de minune, își dezvoltă abilitățile și câștigă experiența cu uneltele de lucru. Valiza pentru scule este realizată din plastic rezistent, cu o suprafață netedă și un motiv animat Spidey, cunoscut de la faimosul studio Marvel.

Când se joacă de-a profesiile adulților, copiii abordează în mod jucăuș lumea adulților, își testează abilitățile și dobândesc noi cunoștințe. Abilitățile motorice și abilitățile de mișcare sunt dezvoltate prin valiza de unelte. Utilizarea instrumentelor și asamblarea unei mașini de jucărie sprijină, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Motivul Spiderman în culori vibrante îi incurajeaza pe copii să îți foloseasca imaginatia și creativitatea la maxim. Toate aceste posibilități de joacă, distracție și învățare jucăușă sunt oferite de acest minunat set de asamblare cu un design original. Dimensiunile valizei pentru copii sunt de 25*11*24 cm.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic, de calitate şi cu un design real. Plasticul jucăriilor Smoby este solid şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut, neted şi moale la atingere. Fiecare jucărie Smoby are colţurile rotunjite pentru ca, în timpul jocului distractiv copii să nu fie ameninţaţi de pericolul de rănire și astfel ei se vor simţi mereu în siguranţă. Culorile vesele şi strălucitoare ale jucăriilor din plastic, Smoby dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor. Aceasta captivează atenţia fiecărui copil, astfel că, este un cadou perfect pentru micii meşteri. Procesul de fabricaţie este strict controlat astfel că, jucăriile Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Smoby este garanţia pentru calitatea franţuzească, designul original şi pentru produsele unice, care se remarcă pe, pieţele europene.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni25*11*24 cm
Dimensiunile ambalajului25*11*24 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...