Valiză de lucru cu mașină de găurit mecanică Black+Decker Toolbox Smoby cu cască de protecție și mașinuță de jucărie pliabilă, 50 de accesorii de la 3 ani

Detalii privind produsul

Valiza de lucru Toolbox de la producătorul francez Smoby va încânta fiecare copil și mai ales băieții de la 3 ani cărora le plac jocurile de-a reparatori. Valiza gri originală ascunde un set bogat de 50 de accesorii, inclusiv o valiză de lucru, o mașină de găurit mecanică cu suport, o cheie de asamblare, o șurubelniță, clește, un ciocan, un ferăstrău, șuruburi și diverse piese de asamblare. Jocul de construit tip mașinuță de jucărie este, de asemenea un accesoriu excelent, cu care chiar și micuții constructori se vor distra în timp ce vor asambla. Valiza de lucru pentru băieți este realizată din plastic rezistent, cu o suprafață netedă și un motiv de unelte de lucru Black&Decker.

Este foarte important să-i ghidăm pe copiii mici să se joace de-a meseriile adulților. Într-un mod jucăuș, ei abordează lumea adulților, încearcă și descoperă ce include viața unui astfel de reparator. Prin intermediul valizei, își dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare. Utilizarea instrumentelor și asamblarea unei mașini de jucărie sprijină, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Copiii își dezvoltă imaginația și creativitatea atunci când se joacă ce-a reparatori în casă sau afară. Ei descoperă, cercetează, repară, demontează, asamblează. Toate aceste posibilități de joacă, distracție și învățare jucăușă sunt oferite de acest uimitor set de asamblare pentru băieți cu un design original. Dimensiunile valizei pentru copii sunt de 44*27*38 cm.

Producătorul remarcat al companiei, Smoby se poate lăuda cu fabricarea jucăriilor de calitate şi unicate. Materialul din plastic folosit pentru fabricarea jucăriilor Smoby sunt puternice şi rezistente, dar în acelaşi timp netede şi plăcute la atingere. Pentru o siguranţă mai mare şi pentru evitarea accidentelor, colţurile acestora sunt rotunjite. Acestea corespund celor mai stricte standarde europene. Dacă căutaţi o jucărie sigură şi de calitate, alegeţi producătorul franţuzesc, Smoby.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni44*27*38 cm
Dimensiunile ambalajului44*27*38 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,95 kg
Culoareaoranžová,šedá
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...