Valiză cosmetică My Beauty Vanity 3in1 Smoby coafură și cosmetică cu un salon de unghii cu 13 accesorii

Detalii privind produsul

Valiza cosmetică My Beauty Vanity 3în1 de la producătorul franțuzesc Smoby este o jucărie de top pentru toți copiii și mai ales fetele de la vârsta de 3 ani cărora le place să joace de-a coafeze, make-up artiști și manichiuriste. Valiza cosmetică într-un design delicat albastru-roz cu inscripția My Beauty Vanity ascunde un set de 13 accesorii cosmetice. Copiii își pot lua oricând accesoriile, într-o valiză cu mâner practic. După deschiderea valizei, copilul are o zonă de joacă cu 2 compartimente laterale rabatabile, pe care își pregătește accesoriile cosmetice necesare. Valiza cosmetică cu un model floral va distra fetițele ani de zile și are suficient spațiu de depozitare.

Când se vor juca de-a coafeze, manichiuriste și make-up artiști, copilașii se vor baza pe o oglindă practică în care își vor verifica aspectul după fiecare înfrumusețare. Este fabricat dintr-un material de calitate, sigur pentru cei mai mici copii. Setul de replici de produse cosmetice pentru copii include 2 oje, 2 rujuri, o paletă de farduri ochi, un rimel, o perie, un pieptene, o banderolă decorativă, un inel și sticluțe de cosmetice. Valiza are un compartiment de deschidere secret și, datorită celor două închideri practice, copiii vor fi siguri că accesoriile nu vor cădea din valiză în timpul transportului.

Valiza cosmetică are dimensiuni totale de 36*29*29 cm, este compactă și ușoară. Este fabricată din plastic de cea mai bună calitate, durabile și în același timp delicat la atingere. Copiii se joacă jocuri de-a diverse profesii și descoperă lumea adulților. Ei învață la ce servește fiecare accesoriu cosmetic și cum să-l folosească corect. Valiza cosmetică va fi folosită și de mai mulți copii, prieteni și frați, care vor încerca rolul coaforilor dar și al clienților. Cei mici își dezvoltă abilitățile de comunicare și de limbaj, socializează mai repede și capătă un sentiment de responsabilitate. Prin manipularea accesoriilor, aceștia își îmbunătățesc abilitățile motorice, concentrarea și gândirea logică.

Smoby este un renumit producător francez de jucării pentru copii. Materialul de pe jucăriile Smoby se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și un sentiment excelent în timpul jocurilor. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea la copii, atrăgând chiar și cel mai mic copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni36*29*29 cm
Inaltimea produsului29 cm
Dimensiunile ambalajului30*8*45 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,8 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...