Valiză cosmetică Frozen My Beauty Vanity Smoby pentru coafor, un studio de unghii și o cosmeticiană de machiaj cu 13 accesorii

Detalii privind produsul

Valiza cosmetică Frozen My Beauty Vanity 3in1 de la producătorul francez Smoby este o jucarie grozava pentru toți copiii si mai ales fetele de la 3 ani cărora le place sa se joace de-a coafezele, cosmeticiene și manichiuriste. Valiza cosmetică într-un frumos design albastru cu motivul Regatului de gheață ascunde un set de 13 accesorii cosmetice. Copiii le pot lua oricând cu ei într-o valiză cu mâner practic. După deschiderea valizei, copilul are o zona de joaca cu 2 compartimente laterale cu balamale, unde poate pregati accesoriile cosmetice necesare. Valiza cosmetică decorată cu imaginea printeselor din desenele animate Frozen va tine fetele ocupate  ani de zile, are suficient spatiu de depozitare.

Cănd se joaca de-a coafeze, manichiuriste și cosmeticiene, copiii se bazeaza pe o oglindă practica in care își pot verifica aspectul dupa fiecare înfrumusețare. Este realizat din material de înaltă calitate, fiind sigure pentru cei mai mici copii. Setul de produse cosmetice sunt o replică pentru copii includ 2 lacuri de unghii, 2 rujuri, o paletă de farduri de pleoape, un rimel, o perie, un piaptăn, o bentiță decorativă, un inel și sticle cosmetice. Servieta are un compartiment secret care se poate deschide, iar datorita a doua închideri practice, copiii vor fi siguri ca accesoriile lor nu vor cadea din servieta in timpul transportului.

Valiza cosmetică are dimensiuni totale de 36*29*29 cm, este compactă și ușoară. Este realizat din materiale de plastic de cea mai bună calitate, care sunt durabile și în același timp moi la atingere. Copiii se vor juca jocuri de-a diferite profesii, vor descoperi lumea adulților. Ei învață pentru ce este fiecare accesoriu cosmetic și cum să-l folosească corect. Mai mulți copii, prieteni și frați vor folosi și valiza cosmetică, vor încerca rolul coaforilor și a clienților. Își dezvoltă abilitățile de comunicare și lingvistice, socializează mai repede și capătă simțul responsabilității. Prin manipularea accesoriilor, își îmbunătățesc abilitățile motorice, concentrarea și gândirea logică.

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni36*29*29 cm
Inaltimea produsului29 cm
Dimensiunile ambalajului30*9*45 cm
Lungime intreaga36 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,89 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...