Uscător de vase Bubble Cook Écoiffier cu accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Uscătorul de vase Bubble Cook de copii este un accesoriu splendid şi ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie. Setul de veselă de copii este ideal pentru fiecare copil, care adoră să ajute mămicilor la spălatul vaselor sau care au nevoie de un set de veselă sau un uscător de vase. Setul de veselă cu uscător de vase este fabricat din plastic de calitate şi rezistent, care este plăcut la atingere şi va rezista mult timp lângă copilul Dumneavoastră. Uscătorul de vase de copii conţine vase, pe care îl doreşte fiecare copil pentru bucătăria lui de jucărie. Accesoriile sunt foarte moderne şi sunt copiile realistice ale originalelor.

Firma franceză Écoiffier este garanţie pentru fabricarea jucăriilor de copii de calitate. Uscătorul de vase cu vase de copii se potriveşte celor mai severe cerinţe europene referitoare la siguranţă şi jucăria are şi un certificat de calitate. Dimensiunile uscătorului de vase cu accesorii 30*28*14 cm. Uscătorul de vase de copii cu accesorii este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 18 luni. Uscătorul de vase de copii Bubble Cook străluceşte într-o culoare de fetiţe de roz şi se potriveşte splendid cu celelalte accesorii. Este fabricat din material de calitate, este solid, iar dacă vasele sunt aşezate pe acesta nu vor cădea. Uscătorul de vase are forma unui dreptunghi şi este dotat cu un despărţitor, care vor face şi mai realistică jucăria.

Din accesoriile uscătorului de vase face parte un set de veselă, care conţine 4 farfurii mari verzi, 4 farfurii mici mov, 4 pahare roz, 4 boluri mici de culoare portocalie, un set de tacâmuri de culoare portocalie, care conţine 4 furculiţe, 4 cuţite mici şi 4 linguriţe. Setul de veselă de copii cu uscătorul de vase mai conţine o oală roz cu capac, o tigaie şi un strecurător portocaliu. Fiecare accesoriu se potriveşte de minune şi oferă o senzaţie plăcută şi voioasă. Uscătorul de vase de copii este un accesoriu nemaipomenit pentru bucătărie de jucărie şi poate fi aşezat confortabil lângă chiuvetă. Această jucărie este un mod splendid, pentru învăţarea copiilor încă de mic despre ordine şi curăţenie.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni30*28*14 cm
Dimensiunile ambalajului60*50*40 cm
Greutate0,64 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...