Uscător de vase Bubble Cook Écoiffier cu 43 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Écoiffier uscătorul de vase Bubble Cook este un accesoriu splendid şi ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie. Setul de veselă de copii este ideal pentru fiecare copil, care adoră să ajute mămicilor la spălatul vaselor sau care au nevoie de un set de veselă sau un uscător de vase. Setul de veselă cu uscător de vase este fabricat din plastic de calitate şi rezistent, care este plăcut la atingere şi va rezista mult timp lângă copilul Dumneavoastră. Uscătorul de vase de copii conţine 43 de accesorii nemaipomenite, de care are nevoie fiecare copil în bucătărie de jucărie. Accesoriile sunt moderne şi sunt aproape incomparabili cu vasele adevărate. Firma franceză Écoiffier se ocupă cu furnizarea jucăriilor de copii de calitate pentru bucuria micuţilor.

Uscătorul de vase cu vase de copii şi cu accesorii se potrivesc celor mai severe cerinţe europene referitoare la siguranţă şi jucăria are şi un certificat de calitate. Dimensiunile uscătorului de vase cu accesorii 35*45*22 cm. Uscătorul de vase de copii cu accesorii este recomandat mai ales fetiţelor de la vârsta de 18 luni. Uscătorul de vase de copii Bubble Cook străluceşte într-o culoare elegantă de argintiu şi se potriveşte splendid cu celelalte accesorii. Este fabricat din material de calitate, este solid, iar dacă vasele sunt aşezate pe acesta nu vor cădea. Uscătorul de vase de copii conţine şi un set de veselă de copii, care conţine 4 farfurii, care au o formă modernă de pătrat, 4 pahare roz, 4 ceşti de culoare roz cu farfurii mici, un set de tacâmuri de culoare proaspătă de portocaliu, care conţine 4 furculiţe, 4 cuţite mici şi 4 linguri mici.

Setul de veselă de copii cu uscător de vase conţine de asemenea o oală roz cu capac verde, o cană splendidă portocalie, un suport mic de zahăr portocaliu, o cutie mică pentru filtere de ceai, un sirop de ciocolată şi frişcă, şi nu în ultimul rând un suport de condimente de culoare verde. Setul de veselă de copii conţine imitaţii de alimente, cum ar fi de exemplu o roşie mică, un brocoli şi un cremvuşt. Fiecare accesoriu se potriveşte de minune şi formează o combinaţie de culori plăcute. Uscătorul de vase de copii este un accesoriu ideal pentru fiecare bucătărie de jucărie şi poate fi aşezat confortabil pe blatul de bucătărie lângă chiuvetă. Datorită spălatului comun de vase veţi putea învăţa copii încă de mic despre ordine şi curăţenie.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni35*45*22 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*30 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,60 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...