Ursuleț de pluș lumină de noapte My Bear Nightlight Home Kaloo gri-crem 22 cm cu lumini din pluș moale de la 3 luni

Detalii privind produsul

Ursulețul de pluș My Bear Nightlight din ediția atemporală Home de la compania franceză Kaloo este alegerea ideală pentru toți bebelușii de la 3 luni. Ursuletul de pluș gri-crem cu înălțimea de 22 cm este fabricat din pluș moale și de înaltă calitate. Pe burtică, are un panou luminos detașabil, datorită căruia ursulețul de pluș va servi ca lumină de noapte, care se va stinge automat după 20 de minute. Bebelușii adorm cu vederea cerului nopții cu stele și lună, în timp ce vor avea lângă ei în pătuț, ursuletul preferat. Pe acesta îl pot îmbrățișa, obținând astfel un sentiment de siguranță.

Ursuletul atmeporal de pluș, va încânta băieții și fetițele și le va rezista ani de zile. Materialul de pluș de pe jucărie este moale și delicat pentru pielea copiilor, ursuletul de pluș este ideal pentru mângâiere. De asemenea, surprinde mirosul bebelușului, care este foarte important mai ales în primele luni de viață, deoarece bebelușul se simte în siguranță cu jucăria. La această jucărie de pluș, nu trebuie să vă faceți griji în cazul mușcătului de câtre cei mici, cu care aceștia adesea examinează obiectele. Fiecare jucărie pentru copii Kaloo este testată și îndeplinește cele mai înalte standarde, așa că este pregătită pentru examinarea și mușcarea copiilor. Proiectorul se încarcă printr-un cablu USB (nu este inclus în ambalaj), durata de viață a bateriei este de aproximativ 16 ore, timp de încărcare 4-5 ore.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Inaltimea produsului22 cm
Dimensiunile ambalajului16*15*22 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteUSB rechargeable
Culoareacrem
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...