Ursuleţ şi iepuraş din pluş neon Kaloo 12 cm din pluş moale fin, 12 bucăţi, de la 0 luni

Detalii privind produsul

Ursuleţul și iepurașul de pluş Kaloo Neon Plume, este un set de animăluțe de pluș, care este recomandat pentru cei mai mici copii începând de la naștere. Setul promoțional conține 12 animăluțe de pluș, printre care sunt ursuleții și iepurașii în diferite culori. Jucăriile de pluș sunt de 12 cm și au pliuri moi pe burtică, permițându-le copiilor să le prindă mai bine. Imediat după naștere, copilul percepe și își amintește aromele și mirosurile care îl înconjoară, astfel încât este important să-i învățăm pe cei mici, să-și recunoască prpriul miros, astfel încât să fie conștienți de existența lor în lume. Ursuleții și iepurașii de pluș captează mirosul copilului, așa că, având jucăria cu ei, cei mici se vor simți în siguranță. Jucăriile de pluș, au o culoare neon distinctă care vor atrage atenția copilului.

Jocul cu jucăria de pluș este foarte important pentru dezvoltarea optimă a fiecărui bebeluş. Jucăria creşte activitatea creierului, modelează personalitatea, dezvoltă lucrul manual şi abilităţile copilului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar ursuleţul și iepurașul Kaloo stimulează ideal această sensibilitate. Copiii adoră să ronţăie jucăriile, astfel vor putea încerca lucruri noi din jurul lor. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde. Culorile vii şi izbitoare ale colecţiei Neon, de la firma Kaloo, dezvoltă fantezia bebeluşilor. Jucăriile catifelate Kaloo din pluş vor deveni foarte repede prietenii favoriţi ai bebeluşilor în timpul somnului.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor moi de pluș cu un design unic și de calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C.

Caracteristici

  • jucării moi din pluş
  • set de 12 jucării
  • pentru cei mai mici copii de la 0 luni
  • nuanţe de culori plăcute şi proaspete
  • înălţimea jucăriei este 12 cm
  • este ideal pentru alintare
  • în ambalaj de cadou
  • este recomandată spălarea acestuia în apă de 30°C pentru păstrarea calității și culorii
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni12 cm
Inaltimea produsului12 cm
Dimensiunile ambalajuluiØ 25 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...