Ursuleț de pluș de îmbrățișat Bear Carré Doudou Kaloo albastru 14 cm din material moale în ambalaj cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Ursulețul de pluș de Rabbit Carré Doudou de la compania franceză Kaloo este o jucărie moale și drăgălașă care va încânta fiecare bebeluș încă de la naștere. Ursulețul original cu o înălțime de 14 cm are un corp moale, catifelat, chiar și cei mai mici copii îl pot prinde cu ușurință și să îl mângâie. Ursulețul alb ține  în lăbuță o pătură pătrată decorată cu motivul natural al cerului nopții, așa că încântă fiecare copil și îl va ajuta să adoarmă mai repede. În producție au fost folosite materiale reciclate din sticle de plastic, ursulețul de pluș este 100% ecologic, păstrând în același timp cea mai înaltă calitate, este moale pentru pielea sensibilă a copiilor. Îl primești într-o cutie cadou, ceea ce îl face un cadou potrivit pentru orice ocazie.

Ediția Doudou prezintă jucării moderne de pluș, ideale pentru alint și îmbrățișat. Acestea captează parfumul bebelușului, care este foarte important, mai ales în primele săptămâni de viață, deoarece îl face pe copil să se simtă în siguranță și confortabil cu jucăria. La această jucărie de pluș, nu trebuie să vă temeți în cazul în care copilul o bagă în guriță, lucru care cei mici îl fac dstul de des pentru a explora obiectele. Fiecare produs Kaloo este testat pentru a îndeplini cele mai înalte standarde. Iepurașul de pluș poate fi curățat foarte comod, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°, fără a folosi înălbitor și balsam, pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFranța
Inaltimea produsului14 cm
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...