Ursuleț balansoar de pluș Flocon Rocking Les Amis Kaloo 57 cm înălțime de la 12 la 36 luni

Detalii privind produsul

Ursuleț balansoar de pluș Flocon Rocking, din ediția Les Amis a producătorului franțuzesc Kaloo este o jucărie excelentă cu care se vor distra atât băieții, cât și fetele de la 12 la 36 de luni. Ursul polar original va oferi copiilor un scaun moale cu spătar și mânere de calitate așezate pe capul animăluțului. Baza și construcția balansoarului, sunt realizate din lemn masiv solid, cu o suprafață tratată cu atenție, care este moale la atingere. Blana ursulețului este realizată din pluș de înaltă calitate, care este plăcut moale și neted la atingere. Ursulețul polar arată foarte realist, copilașii se vor bucura și de frumoasa eșarfă albastră de pe gâtul său.

Cu ursulețul balansoar, copilașii se vor distra timp îndelungat, își vor dezvolta abilitățile motorice, precum și abilitățile de mișcare. Ursulețul balansoar arată foarte elegant, fapt pentru care va decora fiecare cameră, luminează și înveseleste împrejurimile sale. Datorită acestuia, copilașii vor descoperi diferite tipuri de suprafețe, fac cunoștință cu diferite materiale naturale clasice și astfel își dezvoltă sensibilitatea tactilă. Jucăria atemporală este fabricată din materiale de calitate și inofensive, sigure pentru copii. Fiecare jucărie pentru copii Kaloo a fost testată și îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Dimensiunile balasnoarului sunt de 33*68*57 cm, în timp ce înălțimea totală este de 57 cm.

De mai bine de 20 de ani, compania franceză Kaloo se ocupă cu realizarea jucăriilor moi din material textil și de pluș cu un design unic. Procesul de fabricare al jucăriilor este controlat temeinic, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Kaloo are grijă de nevoile și dorințele celor mai mici copii, care se simt bine și în siguranță cu jucăriile Kaloo.

Caracteristici

  • ursuleț balansoar din pluș moale cu spătar confortabil
  • culoare albă plăcută
  • pentru copilașii de la 12 la 36 luni
  • de materiale nedăunătoare sănătății
  • dezvoltă abilitățile motorii fine, sensibilitate tactilă și abilități de mișcare
  • îndeplinește cele mai stricte standarde și reglementări pentru o siguranță maximă a copiilor
  • design original franțuzesc
Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni33*68*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului57*28*51 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...