Unelte de lucru PJ Mask Smoby cu 14 accesorii

Detalii privind produsul

Smoby este un set perfect de unelte pentru micuții șoferi de curse și mecanici de mașini, care iubesc lumea mașinilor și a eroilor. Instrumentele de lucru sunt decorate în stilul desenelor animate PJ Masks, în care eroii mascați luptă împotriva răului. Copilul are la dispoziție 3 figurine ale supereroilor, o mașinuță frumoasă și un set de unelte cu care poate asambla maținuța. Turnul cu figurine, spațiu de parcare pentru mașinuță și unelte este realizat într-o combinație colorată, care captează copiii la prima vedere. Jucăria este potrivită pentru băieții de la vârsta de 3 ani cărora le place să se joace cu mașini și unelte de lucru. Cu această jucărie, copilul dvs. va deveni un mecanic mic de mașini, care își va asambla propria mașinuță.

Uneltele sunt fabricate din plastic de înaltă calitate care este durabil și confortabil la atingere. Sunt realizate în așa fel încât copilul să le poată prindă în siguranță și să se joace cu ele. Băieții vor putea să-și asambleze mașinuța fără nici o dificultate și să se alăture eroilor pentru o mare aventură. Cu setul de jucării cu motivul PJ Masks, dar și cu mașinuța pliată, băieții vor avea parte de multă distracției. Figurinele, mașinuța și piesele individuale sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Sunt materiale de plastic de înaltă calitate, durabile, care vor rezista ani de zile. Datorită setului de unelte, cei mici își dezvoltă abilitățile motorii fine, dexteritatea și imaginația.

Este accesoriul ideal la seturile de mașinuțe pentru copii, de la compania franceză Smoby, a cărei tradiție îndelungată garantează cea mai înaltă calitate. Joaca cu uneltele sprijină fantezia copiilor și abilitățile motorii, lucru care este foarte important. În plus, aceștia se bucură de asemenea de distracția în comun. Smoby este un producător francez de jucării care garantează calitatea și durabilitatea tuturor jucăriilor produse conform standardelor și normelor europene. Marca franceză Smoby este o garanție a calității verificată pe parcursul mai multor ani de existență. Materialele folosite pe jucăriile Smoby sunt solide și durabile, în același timp foarte moi și netede pentru degetele copiilor. Culorile jucăriilor Smoby stimulează imaginația copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni31*26*35 cm
Inaltimea produsului35 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...