Unelte Bob constructorul Smoby cu maşină mecanică de găurit, fierăstrău, telefon mobil şi 4 scule

Detalii privind produsul

Uneltele Smoby, decorate cu motivul fabulos constructorul Bob alcătuiesc un set minunat, care conţine 3 unelte de culoare albastru-portocaliu cu detalii de culoare negru-portocaliu. Uneltele sunt potrivite de la vârsta de 3 ani pentru copii care adoră desenele animate, Bob constructorul. Setul conţine toate uneltele, care sunt de nelipsit pentru montare, atfel că este și garanţia pentru distracţia îndelungată a miciilor mecanici şi meşteri. Printre uneltele putem găsi un ciocan,cheie,drujbă, o rindea, o mașină de găurit, o şurubelniţă şi un telefon mobil. Aceasta este o jucărie rezistentă cu un design unic pentru băieţi. Cu ajutorul setului , băieţii împreună cu, constructorul, Bob vor învăţa utilizarea şi bazele montării corecte.

Este nevoie, ca micuții să fie încurajaţi să joace jocuri de rol, imitându-I astfel pe părinţi. Prin acest mod de joacă, ei vor fi mai aproape de lumea adulţilor, vor învăţa, vor descoperi  şi vor exersa ceea ce înseamna  viaţa unui mecanic. Prin intermediul uneltelor, se dezvoltă motorica fină şi îndemânarea în  mişcare. Prin folosirea uneltelor se dezvoltă atât gândirea logică, cât şi concentraţia. Dacă copii încep să monteze în casă sau în apartament, li se va dezvolta fantezia şi creativitatea. Ei vor descoperi, vor încerca, vor  demonta, vor monta şi asambla. Aceste oportunităţi pentru joacă  sunt date de acest set frumos de unelte pentru băieţi de la producătorul Smoby, cu motivul unic fabulos, Bob constructorul. Uneletele sunt de culoare portocalie prin combinaţie de albastru şi negru cu detalii gri.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de jucării din material de plastic. Materialul din plastic este tare, rezistent, dar în acelaşi timp moale şi plăcut pentru mânuţele copiilor şi totodată este  și neted la atingere. Colţurile jucăriilor sunt rotunjite pentru ca, copii să fie tot timpul în siguranţă. Culorile jucăriilor Smoby vor dezvolta fantezia şi imaginaţia copiilor. Jucăria va stârni privirea copiilor, astfel că va fi cel mai bun  cadou pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricaţie este strict controlat , astfel jucăriile corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Smoby este garanţia pentru calitatea franţuzească, designul unic şi produsul original, care sunt remarcate pe piaţa europeană.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni42*7*33 cm
Dimensiunile ambalajului42*7*33 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MecanicDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,75 kg
ObservaţieBattery: 2 x AA LR6 1.5V
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...