Turn din trestie de zahăr Bio Sugar Cane Magic Tower Smoby 40 cm 6 pahare - din colecția Smoby Green 100% reciclabil de la 12 luni

Detalii privind produsul

Surprindeți-i pe cei mici cu jucării de calitate din colecția Smoby Green. Pentru băieții și fetițele de la 12 luni, am pregătit un turn excelent Bio Magic Tower, care este făcut din trestie de zahăr. Această jucărie minunată este formată din 6 pahare colorate care se pliază una în alta, de la cea mai mare la cea mai mică. Paharele pliabile sunt decorate cu modele naturale frumoase, printre care se numără soarele, norii, buburuzele, fluturii, stelele și luna. Datorită materialului utilizat, turnul este 100% reciclabil, în timp ce materialul său plastic constă 90% din plasticul utilizat provine din componenta organică obținută din trestia de zahăr cu creștere rapidă, deci nu împovărează mediul. Înălțimea turnului construit este de 40 cm.

Producătorului franțuzesc Smoby îi pasă de mediu, așa că, vă veți putea bucura de produsul într-un ambalaj elegant realizat din carton solid, care poate fi 100% reciclat. Producția de jucării din plastic durabil este în prezent o mare provocare pentru toți producătorii, iar Smoby este unul dintre acești producători. Jucăriile din plastic din surse vegetale prezintă aceeași calitate, durabilitate și au, de asemenea, o suprafață fină ca jucăriile din plastic, obținute din petrol, deci nu veți observa nicio diferență. Oferiți-le copiilor dvs. o distracție pe cinste cu jucăriile viitorului care salvează mediul înconjurător. Turnul pliabil dezvoltă simțurile copiilor, aceștia recunosc noi culori și își îmbunătățesc abilitățile motorice. Formele desenate pe pahare sunt examinate cu degetele copiilor, culorile subtile le stimulează imaginația și creativitatea. Paharele au forme rotunjite și pot fi folosite atunci când cei mici se joacă în apă sau în nisip.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni10*10*40 cm
Inaltimea produsului40 cm
Dimensiunile ambalajului11*11*26 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,22 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...