Turn din lemn Himalaya Tour Smoby

Detalii privind produsul

Cățătorul de alpinism Smoby Himalaya Turn este un centru de divertisment pentru toți copii. Acesta este un complex mare potrivit pentru copii de la 3 ani. Centrul de distracție Smoby dispune de un tobogan pentru copii cu o suprafață practică de alunecare cu o lungime de 230 cm. Copii au un perete de cățărare cu 6 suporturi pentru picioare, numeroase cățărătoare, o frânghie de alpinism cu noduri, un leagăn pentru doi copii, precum și un leagăn placă. În partea superioară a cățărătorului de alpinism se află o zonă de supraveghere, unde copilul se urcă pe scară. Acest centru unic din lemn de alpinism pentru cățărare, balasare și alunecare este fabricat din lemn de pin de înaltă calitate combinat cu material din plastic solid și durabil. Elementele din plastic sunt realizate din plastic solid și de înaltă calitate, care sunt netede la atingere și foarte sigure pentru copii. Acesta este îmbogățit cu un filtru anti UV, care protejează culorile plasticului de razele soarelui  astfel că, culorile rămân frumoase și vii timp de mulți ani. 

Înălțimea complexului este de 250 cm. Toboganul pentru copii, care face parte din cățărătorul Himalaya Tour poate fi conectat la furtun în zilele fiebinți de vară, iar copilul va aluneca pe tobogan cu apă. Astfel că, copilașul are un tobogan mic. Acesta este un centru mare de divertisment potrivit pentru joaca mai multor copii. Leagănul pentru copii are o structură metalică și este fixat ferm la structura din lemn. Lângă leagăn se află un leagăn pentru 1 copil. Acesta este de culoare verde deschis și este fixat pe o frânghie rigidă. Acest centru este tot ceea ce are nevoie copilul dumneavoastră ca să-și crească echilibrul, coordonarea, sprijină sistemul de susținere și distracția fără sfârșit în întreaga copilărie. Centrul de aventuri Himalaya Tour este potrivit pentru copii de la 3 ani. De la o vârstă fragedă copii învață să urce, să se cațere, să se legene, să alunece și să se cațere pe peretele de cățărare. 

Construcția din lemn masiv este soldă și rezistentă față de condițiile meteorologice rele. Diametrul prismelor din lemn este de 10 și 8 cm. Lemnul este un element natural astfel că, este supus la schimbări la diferite temperaturi și umiditate. Diametrul trunchiului poate varia ușor. De-a lungul timpului pot apărea fisuri, care nu compromit calitatea și rezistența structurii. Impregnarea lemnului asigura o protecție eficientă a exteriorului lemnului. Lemnul utilizat pentru construirea cățărătorului de alpinism nu va fi supus procesului de putrefacție timp de cel puțin 10 ani așa cum este garantat de Smoby. Siguranța centrului masiv de distracție se realizează numai dacă complexul este amplasat în pământ. Toate celelalte componente din lemn sunt sigure pentru cei mai mici copii. Smoby este un producător franțuzesc de jucării și accesorii pentru copii de toate vârstele. Farmecul și precizia franțuzească în combinație cu materialele de calitate și calitatea europeană se îmbină în produsele Smoby. Dimensiunile cățărătorului de alpinism din lemn sunt de 430*325*250 cm. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni450*325*250 cm
Inaltimea produsului250 cm
Dimensiunile ambalajului180*48*82 cm, 300*24*26 cm, 250*24*26 cm
Greutate156 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...