Tub pliabil și demontabil Tubo Little Smoby diverse forme si motive de la 12 luni

Detalii privind produsul

Tub pliabil și demontabil Tubo Little de la producătorul francez Smoby, este un cadou grozav pentru băieți și fete de la 12 luni. Jucăria didactică este formată din 12 părți mici tuburi care pot fi conectate între ele pentru a crea noi forme, figurine sau inele. Piesele din plastic cu margini rotunjite sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, suprafața lor este moale la atingere, sunt adaptate pentru mâinile copiilor mici. Micuții dvs. se vor descurca fără probleme, datorită jocului de conectare descoperă noi culori și forme, își dezvoltă abilitățile motorice și imaginația. Ei învață să creeze diferite forme, își folosesc din plin creativitatea și descoperă noi posibilități de joacă. Lungimea fiecărei piese este de 11,7 cm.

Tubul crește împreună cu copiii:

  • De la 12 luni: Copilul încearcă să prindă părțile individuale, le explorează prin atingere, întărindu-și  în același timp abilitățile motorice, dezvoltându-și imaginația și descoperind noi culori.
  • De la 18 luni: Copilul învață să creeze noi forme, figurine, efectuează mișcări complexe, conectează părțile individuale, folosind și diferite variații de culoare.

Setul de 12 piese de înaltă calitate și durabil îi va ține pe copii ocupați cu crearea de șarpe, stele, inele, lanțuri și alte forme. Tubul pliabil dezvoltă în mod jucăuș gândirea logică și viziunea spațială a copiilor, aceștia ajungând să cunoască lumea din jurul lor. Tubul pliabil poate fi folosit acasă, la vizite, datorita dimensiunilor sale reduse îl puteti lua cu usurinta in excursie sau in vacanta. Producătorul francez Smoby ține să protejeze mediul înconjurător, așa că puteți aștepta cu nerăbdare un produs într-un ambalaj stilat din carton rezistent, care poate fi reciclat.

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni12*3*7 cm
Dimensiunile ambalajului18*9*26 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareacrem
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...