Trusă cu unelte Black&Decker Smoby cu lanternă electronică

Detalii privind produsul

Trusa cu unelte pentru copii Balck&Decker este o jucărie practică și detailată cu un design frumos. Aceasta este ideală pentru copii, care se joacă cu entuziasm cu instrumente de lucru pentru micii meseriași. Trusa este neagră cu accesorii roșii și arată ca un instrument real de lucru. Capacul frontal este transparent oferindu-i un aspect modern. Acesta un echipament bogat. Trusa inclusiv uneltele sunt fabricate din materiale din plastic de înaltă calitate, durabile și rezistente la uzură. În plus acestea sunt netede la atingere și nedăunătoare sănătății. 

În timpul fabricării se pune un accent mare pe siguranță astfel că, toate colțurile sunt rotunjite. Echipamentul bogat include o spatulă, un cuter, o riglă pliabilă, pilă, creion, lanternă luminoasă electronică portabilă cu baterii. În întuneric meșterul mic poate lumina cu lanterna. Copii mici iubesc astfel de efecte luminoase. Fierăstrăul manual redă efecte sonore în timpul jocului liber și împreună cu lanterna îmbunățește experiența jocului. Toate uneltele sunt fabricate pentru mânuțele mici ale copiilor.

Un mic meseriaș va fi capabil să țină și să se joace într-un mod corespunzător cu acesta. Rigla îl învață elementele de bază  ale sistemului metric și construiește sentimentul de lucru detailat al copilului. Jocul cu astfel de instrumente îmbunătățește abilitățile motoricii fine, abilitățile manuale ale fanteziei. Toate acestea sunt foarte importante pentru copii la o vârstă mai mare. Trusa este foarte ușoară și are un mâner astfel încât micul meseriaș o poate lua cu el și să aibă întotdeauna uneltele sale la îndemână. Jucăria este potrivită pentru copii de la 3 ani. Dimensiunile trusei sunt de 32*30*6,5 cm. Aceasta este fabricată de producătorul franțuzesc Smoby, care îndeplinește cele mai stricte standarde europene.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni32*30*6.5 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...