Trusă medicală cu animal Smoby din pluş şi 8 accesorii

Detalii privind produsul

Trusa medicală cu animal Smoby este o jucărie perfectă pentru orice copil, căruia îi place să aibă grijă, cu mare plăcere, de micile vieţuitoare. Trusa a fost fabricată din material de calitate şi rezistent, astfel că îi va fi de folos posesorului pentru un timp îndelungat, ca în prima zi. Mai mult decât aceasta, materia primă este netedă şi plăcută la atingere. Mărimea trusei medicale de culoare verde şi albastru este 26*10*23 cm. Animalul este din material din pluş. Copii pot alege dintre pisica gri sau căţeluşul maro. Vă rugăm să precizați alegerea dumneavoastră atunci când comandați.

Toată cuşca este un cabinet veterinar, pe care micuţul veterinar o va putea transporta oriunde. Greutatea sa mică şi mânerul său practic sunt un avantaj pentru transportare. Jucăria este dotată cu un raft micuţ şi cu numeroase accesorii. Copii vor putea găsi un stetoscop,o injecţie,o pensetă sau un termometru, în total fiind 8 accesorii. Trusa medicală de veterinar este potrivită copiilor de la vârsta de 18 luni. În timpul jocului copii,  îmbrăcaţi în rolul de veterinar, îşi vor putea îngriji animalele şi vor putea învăţa multe lucruri noi.

Prin practicarea jocurilor de rol copiilor li se vor dezvolta fantezia şi imaginaţia. Trusa medicală de la producătorul franţuzesc Smoby corespunde celor mai stricte standarde europene. Materialul din plastic folosit pentru fabricarea jucăriilor Smoby sunt puternice şi rezistente, dar în acelaşi timp netede şi plăcute la atingere. Pentru o siguranţă mai mare şi pentru evitarea accidentelor, colţurile acestora sunt rotunjite. Principiul producătorului Smoby este ca produsele sale să dezvolte capacităţile motorice, inteligenţa socială,şi capacităţile fizice ale copiilor într-un mod jucăuş.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni26*10*23 cm
Dimensiunile ambalajului26*10*23 cm
Greutate0,50 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...