Trotinetă cu trei roţi Disney Prinţese Smoby cu mâner reglabil roz

Detalii privind produsul

Fiecare fetiţă şi-ar dori să devină prinţesă. Trotineta cu 3 roţi cu motivul fabulos Prinţese Disney o va convinge pe, prinţesa dumnevoastră că se află într-un desen animat real. Trotineta minunată de culoare roz este potrivită de la 3 ani. Ghidonul trotinetei este decorat cu 3 prinţese fermecate şi este foarte frumos. Trotineta cu 3 roţi îi va cuceri cu siguranță inima fetiţei dumnevoastră din prima clipă. Trotineta este dotată cu o construcţie metalică, care, în combinație cu sistemul stabil cu 3 roţi, cu siguranţă îl va transporta pe micul dumnevoastră pasager oriunde îşi va dori. 

Ghidonul trotinetei se poate regla în înălţime, maxim 70 cm, în timp ce mărimea totală a trotinetei este de 52*32*72 cm. Trotineta se poate plia şi folosi uşor, greutatea sa totală este de 2,5 kg. Fetiţa dumnevoastră nu trebuie să se teamă nici de, denivelările drumului, deoarece cauciucurile lente şi sigure sunt acoperite cu un strat nealunecos, astfel că, nu o va pândi pericolul de alunecare. Roţile lente îi vor oferi micii domnișoare o deplasare lentă şi neîntreruptă, iar ghidonul se va adapta confortabil la nevoile copiilor.

Mânerul nealunecos va oferi o deplasare de calitate şi confortabilă pe trotinetă, astfel mica prinţesa va putea porni cu, curaj în căutarea prinţului ei. Pentru o deplasare mai sigură cu trotineta se recomandă folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând genunchierele, echipamentul pentru încheietura mâinilor, cotierele şi casca de protecţie, de care părinţii nu au voie să uite. Jucăria de la producătorul franţuzesc Smoby a fost fabricată cu un design creativ şi bine detailat.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni55*32*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului25*44*15 cm
Lungime intreaga55 cm
Inaltimea manerului de impins67 - 70 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,2 kg
RotiRubber
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...