Trotinetă Mondo Twist&Roll Hello Kitty

Detalii privind produsul

Trotineta cu trei roți Twist & Roll Hello Kitty este o trotinetă uimitoare și de cea mai bună calitate pentru copii. Este realizată în motivul pisicuței Hello Kitty, care este foarte populară printre copiii. Designul colorat al tricicletei este în nuanțe frumoase de roz și gri. Are ghidon moale, plăcut la atingere, iar întregul set este realizată cu o mulțime de poze cu motiv de poveste. Trotineta pentru copii au roti de calitate cu diferite diametre ale roților din față și din spate. După uzura acesteia, ele pot fi demontate și înlocuite într-un mod simplu.

Suportul pentru picioare este antiderapant. Avantajul acestei trotinete este faptul că este rotabilă. La înclinarea trotinetei, roțile se rotesc acolo unde vrea copilul. Avantajul trotinetei îl reprezintă greutatea redusă. Greutatea maximă a tricicletei este de până la 50 kg. Este potrivită pentru copiii de la 3 ani. Plimbarea pe trotinetă contribuie la sănătatea copilului. Este o formă excelentă pentru activitatea fizică afară cu prietenii, unde copilul nu numai că își întărește echilibrul și învață să respecte regulile de circulație.

La plimbarea cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție, cum ar fi protecție pentru genunchi, încheietura mâinilor, cot și cască de protecție. Producătorul Mondo este un producător italian de jucării de cea mai bună calitate, cu o tradiție îndelungată. Dimensiunile trotinetei sunt de 12*68*40 cm. Trotineta are o construcție metalică frumoasă, realizată din materiale ușoare. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in Italy
Dimensiuni12 x 68 x 40 cm
Greutate copil maxima50 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...