Trotinetă Frozen Mondo Twist&Roll

Detalii privind produsul

Trotineta Twist & Roll pentru copii este un vehicul mic şi unic, care este dotat cu funcţii distractive şi care este ornată cu tema de poveste populară Regatul de gheaţă (Frozen). Străluceşte într-o combinaţie de culori fine de albastru-roz, iar folosirea acesteia este recomandată în primul rând fetiţelor de la vârsta de 3 ani. Rezistenţa maximă a trotinetei cu trei roţi la greutate este 20 kg. Trotineta pentru copii este dotată cu 3 roţi de calitate, în timp ce diametrul primei roţi este mai mare, decât diametrul celui din spate. Roţile după ce se uzează pot fi demontate şi schimbate cu uşurinţă.

Distracţia maximă cu această trotinetă se datorează punctului de pliere care se află între primele roţi ale trotinetei. Datorită acestei funcţii vehiculul mic se poate manevra perfect, iar roţile din faţă urmăresc direcţia înclinării. Copii vor asimila bazele ghidării, îşi vor dezvolta echilibrul şi îşi vor întări musculatura membrelor. Datul pe trotinetă este adorată de fiecare grup de vârstă, totuşi această trotinetă rotitoare va face şi mai distractivă şi palpitantă datul pe trotinetă. Mânerele trotinetei sunt moi şi plăcute.

Firma italiană Mondo se ocupă cu fabricarea produselor din cauciuc, din burete şi din PVC. Este furnizorul numeroaselor produse brevetate ornate cu teme de poveste, de seriale şi de filmuri, de aceea nu poate lipsi din aceste produse nici personajele Anna şi Elsa din povestea Regatul de gheaţă. Pentrul datul pe trotinetă în siguranţă este recomandată folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând apărătorului de genunchii, de încheietură, de cot şi de cap, pe care le puteţi găsi deasemenea în ofertele noastre. Suprafaţa antiderapantă pe care păşesc copiii şi care este ornată cu tema de poveste, va garanta o deplasare de cea mai înaltă siguranţă.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Italia
Dimensiunile ambalajului58*16*24 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Capacitate maximă admisă20 kg
Culoareaviolet
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...