Trotinetă T5 smarTrike cu sistem T-lock capacitatea maximă 50 kg albastră

Detalii privind produsul

Trotineta smarTrike T5 este o trotinetă fantastică pentru toți micuții iubitori de mișcare. pentru copii de la vârsta 3 ani. Copii o pot folosi de la 36 de luni ca şi o trotinetă educativă cu ghidon care se blochează, datorită sistemului T-lock. Volanul în timpul deplasării nu poate fi manevrat, de aceea este foarte sigură pentru micuţul dumneavoastră şi astfel acesta va învăţa încet să o conducă. În a doua etapă, sistemul T-lock este deblocat astfel încât copilul să poată învărtii ghidonul și să conducă în întregime trotineta. Datul pe trotineta T5 imită schiatul, de aceea va fi mai interesantă şi mai distractivă, decât trotinetele tradiţionale cu două roţi.

Trotineta pentru copii T5 se acomodează în totalitate după nevoile copiilor. Ghidonul este reglabil și are o formă ergonomică. Datorită celor două roţi din faţă şi a celei din spate, aceasta, stă foarte stabil pe pământ. Roţile sunt fabricate din material PU, de aceea sunt mai rezistente decât cauciucul şi sunt mai flexibile decât roţile simple din plastic. Trotineta este un accesoriu ideal pentru mişcare, pentru dezvoltarea abilităţilor motorice fine şi pentru întărirea musculaturii. Dacă copilul dvs. adoră să facă sport, atunci trotineta smarTrike este cadoul ideal pentru el.

Trotineta smarTrike T5 străluceşte într-un design unic elveţian şi într-o combinație de culori negru cu albastru. Este ideală copiilor de la vârsta de 36 de luni și crește împreună cu copilul dvs. datorită ghidonului reglabil în înălțime. Dimensiunile trotinetei sunt 59*27*68 cm. Ghidonul poate fi reglat la o înălțime de 68-79 cm. Baza trotinetei este cauciucată şi antiderapantă, în partea din spate are şi o frână de picior. SmarTrike este o firmă renumită care produce triciclete şi babytaxiuri și ideală pentru micuţii dumneavoastră, dacă doriţi doar ce este mai bun pentru ei.

Avantaje şi caracteristici unice

  • sistem T-lock pentru blocarea ghidonului
  • trotinetă educativă de la vârsta de 3 ani
  • mai târziu, o trotinetă clasică 
  • datul pe trotinetă imită schiatul
  • ghidon format ergonomic
  • ghidon reglabil în înălțime
  • 3 roţi PU pentru o stabilitate mai mare
  • rezistenţa la greutate este 50 kg
  • design elveţian
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Dimensiuni59*27*68-79 cm
Inaltimea produsului68-79 cm
Dimensiunile ambalajului29*16*62 cm
Lungime intreaga59 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,1 kg
Greutate copil maxima50 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...