Trotinetă T3 smarTrike cu sistem T-lock luni capacitatea maximă 20 kg verde

Detalii privind produsul

Trotineta smarTrike T3 este un accesoriu ideal pentru mişcare pentru copii de la vârsta de 24 de luni. Copii o pot folosi ca şi o trotinetă educativă cu ghidon care se blochează, iar mai tărziu ca o trotinetă clasică. În prima etapă de utilizare, ghidonul trotinetei este blocat de sistemul T-lock. Volanul în timpul deplasării nu poate fi manevrat, de aceea este foarte sigură pentru micuţul dumneavoastră şi astfel acesta va învăţa încet să o conducă. În a doua etapă, sistemul T-lock este deblocat astfel încât copilul să poată învărtii ghidonul și să conducă în întregime trotineta.

Desigur, trotineta T3 se acomodează în totalitate după nevoile copiilor. Ghidonul este ergonomic, antiderapant şi este plăcut la atingere. Datorită celor două roţi din faţă şi a celei din spate, aceasta, stă foarte stabil pe pământ. Roţile sunt fabricate din material PU, de aceea sunt mai rezistente decât cauciucul şi sunt mai flexibile decât roţile simple din plastic. Trotineta este un accesoriu ideal pentru mişcare, pentru dezvoltarea abilităţilor motorice fine şi pentru întărirea musculaturii. Dacă copilul dvs. adoră să facă sport, atunci trotineta smarTrike este cadoul ideal pentru el.

Trotineta smarTrike T3 străluceşte într-un design unic elveţian şi într-o culoare unică verde, care va fi admirată de toată lumea în timpul plimbărilor. Este ideală copiilor de la vârsta de 24 de luni, iar rezistenţa la greutate este 20 kg. Baza trotinetei este cauciucată şi antiderapantă, în partea din spate are şi o frână de picior. Dimensiunile trotinetei sunt 60*27*63 cm. SmarTrike este o firmă renumită care produce triciclete şi babytaxiuri și ideală pentru micuţii dumneavoastră, dacă doriţi doar ce este mai bun pentru ei. Datul pe trotineta T3 imită schiatul, de aceea va fi mai interesantă şi mai distractivă, decât trotinetele tradiţionale cu două roţi.

Avantaje şi caracteristici unice

  • sistem T-lock pentru blocarea ghidonului
  • trotinetă educativă de la vârsta de 2 ani
  • trotinetă clasică de la vârsta de 3 ani
  • ghidon format ergonomic
  • ghidon antiderapant
  • 3 roţi pentru o stabilitate mai mare
  • roţi PU rezistente
  • rezistenţa la greutate este 20 kg
  • design elveţian
Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Dimensiuni60*27*63 cm
Inaltimea produsului63 cm
Dimensiunile ambalajului29*16*62 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,9 kg
Greutate copil maxima20 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...