Trotinetă Speed Roller Smoby cu ghidon telescopic şi pliabil Twist&Roll

Detalii privind produsul

Smoby Speed Roller este o trotinetă fantastică, sigură şi stabilă pentru copii, cu care copii pot exersa echilibrul şi condiţia fizică a lor. Această jucărie superbă într-un stil de maşină de curse pentru băieţi, va vrăji fiecare mic concurent. Vehiculul Speed Roller pentru copii este dotat cu un ghidon telescopic pliabil şi reglabil, ca şi maşinile adevărate de Formula 1. Înălţimea ghidonului se poate regla după nevoile copiilor, astfel aceasta va creşte împreună cu copiii.

Trotineta Smoby pentru copii seamănă cu maşina din desenul animat şi străluceşte în culoare tipică de roşu. Trotineta pentru copii stă pe 4 bucăţi de roţi de cauciuc atemporal. Trotineta este stabilă, se poate plia cu uşurinţă şi nu ocupă mult loc, de aceea depozitarea acesteia nu necesită un spaţiu mare, ba chiar mai mult, poate fi transportat oriunde confortabil. Dimensiunile Speed Roller-ului sunt 54*38*60 cm. Aceasta este un produs franţuzesc de calitate, care se potriveşte celor mai severe norme europene.

Datul pe trotinetă este o metodă ideală pentru activitate fizică, care va pregăti copilul de mişcările şi de activitatea fizică pe care îl va face în viitor. Prin acesta copilul îşi dezvoltă abilităţile de mişcare şi condiţia fizică. Construcţia trotinetei Smoby este solidă, este combinaţia materialelor metalice uşoare şi plasticului mătăsos la atingere. Speed Roller-ul este visul fiecărui băieţel, iar folosirea acesteia este recomandată chiar de la vârsta de 2,5 ani.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 2.5 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni51*38*60 cm
Inaltimea produsului60 cm
Lungime intreaga51 cm
Inaltime reglabilaDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Rotigumené, tiché a protišmykové
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...