Trotinetă cu două roți Paw Patrol Smoby pliabilă cu frănă (reglabilă în înălțime max. 83 cm) de la 5 ani

Detalii privind produsul

Trotineta cu două roți de la  producătorul franțuzesc Smoby se mândrește cu un design frumos în stilul desenelor animate  Paw Patrol, așa că este populară printre băieți și fete de la vârsta de 5 ani. Ghidonul antiderapant, frumosul motiv animat al câinilor, posibilitatea plierii ușoare pe drum, toate acestea sunt oferite de trotineta de calitate de la atelierul designerilor francezi de top. Trotineta cu două roți pentru copii este ușoară, este foarte ușor și confortabil de condus. Roțile sunt protejate împotriva perforărilor, dacă este necesar, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite cu altele noi. În spatele trotinetei există o frână de picior de calitate și fiabilă.

Trotineta are un mâner reglabil în înălțime, astfel încât să se adaptează perfect copilului dvs. și crește împreună cu acesta. Ghidonul poate fi reglat la trei înălțimi după cum este necesar, până la o înălțime maximă de 83 cm. Trotineta poate fi pliată cu ușurință în jumătate, astfel încât copiii dvs. să o poată împacheta pentru vacanțe sau excursii. Trotineta Paw Patrol cu ​​roți de cauciuc antiderapante și silențioase va surprinde fiecare copil cu caracteristicile sale excelente de conducere. Copiii învață să-și mențină echilibrul în timp ce conduc, își dezvoltă abilitățile motorice. De asemenea, își întăresc mușchii brațelor și picioarelor, își antrenează percepția și reflexele

Smoby este un producător franțuzesc de top de jucării pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent și durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile delicate ale copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Procesul de fabricare a jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 5 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni70*32*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului65*32*46 cm
Înălțimea mânerului83 cm
Inaltime reglabilaDa
Greutate copil maxima50 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...