Trotineta Paw Patrol Smoby cu trei roți și mâner reglabil antiderapant 67/70 cm de la 3 ani

Detalii privind produsul

Trotineta cu trei roți de la atelierul designerilor francezi Smoby, este un accesoriu excelent de transport pentru toți băieții și fetele de la vârsta de 3 ani. Trotineta este realizată într-o frumoasă combinație de culori roșu-albastru-galben, iar ghidonul are o emblemă cu o imagine a câinilor animați din popularul serial TV Paw Patrol. Datorită cadrului său complet din metal și a sistemului stabil cu trei roți, trotineta pentru copii este perfectă pentru micuții șoferi care vor trăi momente frumoase cu ea. 

Roțile trotinetei sunt protejate împotriva perforărilor, dacă este necesar, pot fi ușor scoase și înlocuite cu altele noi. Ghidonul poate fi reglat la o înălțime maximă de 70 cm, în timp ce dimensiunile totale ale trotinetei sunt de 55*32*70 cm. Datorită ghidonului reglabil, trotineta se caracterizează prin capacitatea de a crește împreună cu copilul dvs., care va trăi o mulțime de momente distractive și vesele cu ea, așa că cu siguranță nu se va plictisi de ea atât de curând. Trotineta modernă cu trei roți este mult mai stabilă, mai sigură și mai confortabilă decât o trotinetă clasic, are o capacitate maximă admisă de 20 kg.

Datorită trotinetei, copiii învață să își mențină echilibrul, își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor membrelor și, datorită acesteia, copiii își petrec timpul în aer curat. În același timp, ei își antrenează și percepția și reflexele. Atunci când călătoresc cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentelor de protecție, cum ar fi protecții pentru genunchi, încheietura mâinii, coturi și cască de protecție. Trotineta este compactă și ușor de manevrat. Roțile de cauciuc silențioase și fiabile se potrivesc perfect pe orice suprafață, iar mersul pe trotinetă este plăcut și datorită mânerelor antiderapante.

Smoby este un producător franțuzesc de top de jucării pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent și durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile delicate ale copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Procesul de fabricare a jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni55*32*70 cm
Inaltimea produsului70 cm
Dimensiunile ambalajului47,5*45,5*37 cm
Înălțimea mânerului67-70 cm
Inaltime reglabilaDa
Greutate copil maxima20 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...