Trotinetă Scooter cu roți care luminează T3 Blue SmarTrike albastră cu rucsac de la 24 luni capacitate maximă admisă 20 kg

Detalii privind produsul

Trotineta pentru copii smarTrike T3 este o trotinetă frumoasă si deosebit de interesantă pentru copiii de la 24 de luni. Copiii o vor putea folosi ca trotinetă de antrenare cu ghidon blocabil și mai târziu ca trotinetă clasică. În prima etapă de utilizare, ghidonul trotinetei este blocat de sistemul T-lock. Ghidonul nu poate fi rotit, astfel încât copilul se simte în siguranță în timpul conducerii, învățând încet să conducă independent. În a doua etapă, sistemul T-lock este deblocat, astfel încât copilul să poată înclina ghidonul și să conducă complet independent.

Desigur, trotineta T3 se va adapta pe deplin copilului dumneavoastră. Ghidonul are o forma ergonomica, este antiderapant și foarte confortabil de întretinut. Cele două roți din față și roata din spate asigură stabilitate și siguranță ridicată la conducere. Sunt fabricate din material PU, deci sunt mai reistente decât roțile de cauciuc și mai elastice decât roțile din plastic. Copiii se vor îndrăgosti imediat de aceastră trotinetă datorită luminilor LED de pe roțile din față. Roțile luminoase ale trotinetei arată foarte elegant și servesc, de asemenea, ca element de siguranță, deoarece copilul este clar vizibil.

Un accesoriu la fel de important al trotinetei T3 smarTrike este un rucsac cu un design vesel care se atașează de ghidon și le va ține companie copiilor în timpul fiecărei călătorii. Trotineta pentru copii este un instrument excelent pentru dezvoltarea abilităților motorice și întărirea mușchilor celor mai mici copii. Dacă copiilor dvs. le place jocul activ și mișcarea, trotineta de la smarTrike este cadoul potrivit pentru ei.

Trotineta smarTrike T3 are un design elvețian excepțional și o culoare albastră frumoasă. Este potrivită pentru copii de la 24 de luni, are o capacitate maximă admisă de 20 kg. Suprafața pe care stă copilul este antiderapantă și din cauciuc și nu îi lipsește nici frână de picior în partea din spate. Dimensiunile trotinetei sunt de 60*27*63 cm. SmarTrike este un producător renumit de triciclete și babytaxiuri pentru copii, este alegerea potrivită dacă vreți să oferiți copilului dvs. cele mai bune produse. Mersul cu trotineta T3 imită schiatul carving, deci este mai distractiv și mai interesant decât mersul pe o trotinetă clasică cu două roți.

Avantaje și caracteristici unice

 • T-lock sistem de blocare a ghidonului
 • trrotinetă de antrenament de la 2 ani
 • trotinetă clasică de la 4 ani
 • roți din față luminoase
 • cu rucsac
 • forma ergonomica a ghidonului
 • ghidon antiderapant
 • trei roți pentru o mai mare stabilitate
 • roți rezistente din PU
 • capacitate maaximă admisă de 20 kg
 • design elvețian
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 24 luni
Dimensiuni60*27*63 cm
LuminosDa
Capacitate maximă admisă20 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...